Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Argongatan 2C

Kontor, 250 m2, Göteborg, Åbro

Ljus, luftig kontorslokal om 250kvm med tillhörande takterass i välrenoverad fastighet med mycket gott skyltläge och kommunikationer oavsett om man kommer med bil, allmänna kommunikationer, på cykel eller till fots! Lokalen är belägen i plan 2 och nås genom ljust och luftigt trapphus utrustat med hiss. Fastigheten har genomgått omfattande renovering och uppgradering av såväl ytskikt som installationer under de senaste åren och erbjuder hög standard. Fastigheten har gott om parkeringsplatser och är belägen i ett mycket expansivt område i direkt närhet till Åbromotet och hållplats "AstraZeneca".
Utöver takterassen som nås direkt ifrån lokalens kök erbjuder fastigheten sina hyresgäster tillgång till en väl skyddad innergård utrustad med såväl utemöbler som grillmöjligheter.
Fastigheten som är inhägnad (automatiska grindar stängda helger och kvällar med fjärrstyrningsmöjlighet) erbjuder en ypperlig kombination av god tillgänglighet och hög säkerhet.

Omgivning

Expansivt och mycket välbeläget direkt invid Åbromotet och ca 1km från Mölndals Centrum. I fastighetens direkta närhet finns ett gott utbud av lunchrestauranger samt övrig service.

Planlösning

Öppen och luftig kontorslösning med receptionsyta, konferensrum samt ljusa och rymliga kontorsrum. Toaletter av hög standard, varav en utrustad med dusch. Fastighetens konstruktion erbjuder hög flexibilitet.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer belägen direkt vid hållplats "AstraZeneca", gång och cykelvägar samt med mycket goda parkeringsmöjligheter.


Kontakta annonsör
Joakim Muskantor
031-7620150
0708-864827
jmuskantor@askungen.se


Kontakt

Joakim Muskantor Joakim Muskantor
031-7620150
0708-864827

jmuskantor@askungen.se

Fler lokaler för kontakt


Askungen Förvaltning

Läs mer om Askungen Förvaltning och deras 3 lediga lokaler

askungen.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 300981
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning