Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sågvägen 19

Kontor/Kontorshotell, 14 m2, Österåker, Åkersberga

Kontorsgemenskap i en trevlig byggnad med alla rum på markplan och där varje rum har minst ett fönster ut mot omgivningen.

Byggnaden ligger utmärkt till med alla rum på markplan och fönster mot omgivningen samt stor parkring för både hyresgäst och kundbesök. Ljusa rum med fönsterväggar mot korridoren och gemensam konferens som kan nyttjas för möten samt två pentryn på varsin sida av korridoren.

Omgivning

Omgivningen består av lager-, kontors-, och butikslokaler samt skog och åker bakom fastigheten som sträcker sig ut mot Runö Kursgård.

Planlösning

Ljusa rum med fönsterväggar mot korridoren och gemensam konferens som kan nyttjas för möten samt två pentryn på varsin sida av korridoren.

Kommunikationer

Åkersberga station endast 1 km bort med både Roslagsbana till Stockholm och bussar som går runt hela Åkersberga och till Danderyd. Lätt åtkomst till 276 och vidare till E18 samt E4 och Arlanda genom norrortsleden.

Service

Flertalet lunchrestauranger i området från ca 500 meter bort och all tänkbar service finns i Åkersberga Centrum 1,2 km bort. Rallarvägen med dess serviceutbud med postens företagscenter mm endast 1 km från lokalen.

Övrigt

Rum 15 som är om ca 14 kvm. Se även planlösning.


Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-392301
Kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty Kristian Rantaniitty
0720-392301

Kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 284122
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning