Näsvägen 15

Kontor, 700 - 1731 m2, Österåker, Runö

Väldisponerad och öppen lokal belägen på det övre planet i fastigheten, ovanpå Skärgårdsgymnasiet. Lokalen har fönster utmed samtliga väggar, samt mot den ljusgård som hör till lokalen under, vilket gör att lokalen har gott om ljusinsläpp.

Lokalen består i dagsläget av en öppen yta om cirka 1 730 kvm. Lokalen kan även delas upp i mindre ytor, från ca 700 kvm och uppåt.

Tillträde till lokalen sker genom befintligt trapphus i den södra kortsidan, men det finns möjlighet att vid behov tillskapa hissar, samt ytterligare en entré vid långsidan.

Tidigare har denna lokal använts för lättare industri, men är även lämplig för ett flertal olika verksamheter som exempelvis utbildning, kontor, showroom, m.m.

Lokalen ligger på övervåningen i fastigheten och består till övervägande del av en stor öppen U-formad yta runt en angränsande ljusgård. I lokalen finns tre avskilda kontors-/konferensrum, tre mindre balkonger, samt två WC-grupper med sammanlagt sex WC, varav två HWC.

Planlösningen är flexibel och det finns gott om möjligheter att dela upp ytorna med mer rumsindelad planlösning för att passa olika ändamål och verksamheter.

Det finns även möjligheter att utöka lokalens yta med upp till cirka 270 kvm genom att lägga golv mot våningen under i den angränsande ljusgården. Vid behov kan det även skapas en ny entré längs med lokalens långsida, mot Näsvägen.

Omgivning

Fastigheten ligger i området Runö i Åkersberga, nära Svinningevägens avfart från Roslagsvägen och de båda golfbanorna Österåkers Golfklubb och Hagby Golfklubb.

Runöområdet präglas av företagande, med en stor variation av branscher representerade. Här finns bil- och båtåterförsäljare, verkstäder, bensinstationer, lagerhotell, yrkesbutiker, byggmarknad, lunchrestauranger, Coop stormarknad, Willys, Jysk, m.m.

Kommunikationer

Mycket bra tillgänglighet med såväl bil som med kollektiva färdmedel.

Med bil är det nära till Roslagsvägen (väg 276), som leder till såväl Åkersberga Centrum som till E18.

Bussarna 683 (Kulla vägskäl - Åkersberga) och 685 (Kista - Åkersberga) stannar vid hållplatsen Runö Gård som ligger cirka 400 meter från fastigheten, och Saltsjöbanans station Åkers Runö ligger bara cirka 350 meter bort.

Service

På gångavstånd från fastigheten, vid Roslagsvägen, finns köpcentrumet Pilstugetorget med närservice som Coop Extra, Lloyds Apotek, ÖoB, Flügger Färg, jaktbutik, möbelbutik m.fl.

Till Åkersberga Centrum, med all service man kan önska i form av 70 butiker & restauranger, tar det inte mer än ett par minuter med bil.

Övrigt

Det finns gott om tillgängliga parkeringsplatser i anslutning till fastigheten och vid behov finns även möjligheter att tillskapa ytterligare p-platser precis intill lokalens entré.


Kontakta annonsör
Hannah Eriksson
073-4271166
Mobil:
hannah.eriksson@nordicpm.se


Kontakt

Hannah Eriksson Hannah Eriksson
073-4271166
Mobil:

hannah.eriksson@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 85 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 269323

Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning