Mattias Bäckman

Fastpartner AB

Mattias Bäckman Mattias Bäckman
076-175 0044

mattias.backman@baltazar.se

Lediga lokaler

Visa alla lokaler

Gustav III:s Boulevard 26

Gustav III:s Boulevard 26

Övrigt, 327 m2, Stockholm , Solna

Lokal i markplan passande för kontorsverksamhet och även som showroom. Bra läge i Centrala Frösunda med gångavstånd till pendeln och bussar runt knuten. Vi anpassar lokalen till ert företags önskemål.


Gustav III:s Boulevard 34

Gustav III:s Boulevard 34

Övrigt, 827 m2, Stockholm , Solna

Fräsch lokal med fint ljusinsläpp. Flexibel planlösning för ett öppet och modernt kontor. God närservice med restauranger, post, livsmedel, biltvätt i huset, busshålllplats utanför fastigheten och gångavstånd till Arenastaden och endast 6 minuter promenad till Solna Station!


Gustav den III Boulevard 34

Gustav den III Boulevard 34

Övrigt, 972 m2, Stockholm , Solna

Kontor i modern fastighet med gemensam takterrass. Var med och utforma planlösningen till ert nya drömkontor. Storleken på lokalen kan minskas/ökas och du väljer själv hur öppet kontoret skall vara. Garage, restauranger, café finns i fastigheten. Nära till allmänna kommunikationer.


Gustav III:s Boulevard 26

Gustav III:s Boulevard 26

Övrigt, 1090 m2, Stockholm , Solna

Drömkontor högst upp i fastigheten med fin utsikt och grymt skyltläge mot E4:an Modernt kontor med bästa läget i Frösunda. Gott om restauranger och övrig service i närområdet. Planlösningen är mestadels öppen men ni påverkar själva hur ert drömkontor ska...


Gustav III:s Boulevard 34

Gustav III:s Boulevard 34

Övrigt, 1222 m2, Stockholm , Solna

Modernt och fräscht kontor högst upp i fastigheten! Cykelavstånd från stan och med både bussar och spårbunden trafik i dess närhet. Gott om restauranger och annan närservice i kvarteren runt fastigheten. Hagaparken erbjuder vacker natur för jogging eller lunchpromenader.


Telegrafgatan 4

Telegrafgatan 4

Övrigt, 1409 - 3639 m2, Stockholm , Solna

Toppmoderna kontor med ett fantastiskt kommunikationsläge! - 7 minuter med pendeln till centralen, 4 minuter till Odenplan - Cykelvägar i alla riktningar - Optimalt billäge vid E4:an - Service utöver det vanliga - Skyltläge som slår allt annat Varmt välkomna...


Gustav III:s Boulevard 34

Gustav III:s Boulevard 34

Övrigt, 1770 m2, Stockholm , Solna

Vi anpassar lokalen efter era specifika behov. Garage med biltvätt finns i huset. Finns även en varuhiss upp till kontoret som möjliggör transporter av tyngre material och kanske plats för en serviceavdelning. Restauranger finns i fastigheten.Mordern kontorsfastighet med mycket garage.