Billy Johansson

Relier - Real Estate Advisor

Billy Johansson Billy Johansson
0313036130
0730590354
billy.johansson@relier.se

Lediga lokaler


Visa alla lokaler

Lilla Bommen 6

Lilla Bommen 6

Kontor, 10 m2, Göteborg, Centrum

På Lilla Bommen kan vi idag erbjuda några kontorsrum från 10 till 25 m2, här hyr du din möblerade arbetsplats och får samtidigt tilllgång till ett stort utbud av andra tjänster.


Östra Larmgatan 15-21

Östra Larmgatan 15-21

Kontor, 96 m2, Göteborg, Centrum

Härlig nyrenoverad lokal mitt i stan. Öppen planlösning med konferensrum och stora fönster mot Kungsgatan. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Kungsportsavenyen 22

Kungsportsavenyen 22

Kontor, 96 m2, Göteborg, Centrum

Fin lokal om 96 kvm fördelat över 3 kontorsrum i varierande storlek samt ett pentry/pausrum. Ytan skall renoveras och moderniseras tillsammans med tillträdande hyresgäst. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Norra Ågatan 26 C

Norra Ågatan 26 C

Kontor, 97 m2, Göteborg, Lackarebäck

Trevlig och yteffektiv lokal med bra skyltläge med ett läge där du snabbt och smidigt når de stora lederna. Lokalen är indelad i fem rum, pentry och wc. Hållplats för kollektivtrafiken ligger bara på några minuters gångavstånd. Varmt välkommen att...


Klädpressaregatan 1

Klädpressaregatan 1

Kontor, 113 m2, Göteborg, Centrum

Centralt beläget kontor med två större arbetsrum, konferensrum, pentry samt wc med dusch. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Kungstorget 11

Kungstorget 11

Kontor, 130 m2, Göteborg, Centrum

Högst upp i huset finner ni denna charmiga vindslokal med öppen planlösning samt takterass. Öppen planlösning med två konferensrum. Närhet till lunchrestauranger, serviccebutiker, shopping och fik. Direkt utanför fastigheten ligger Kungsportsplatsen, en av Göteborgs lokaltrafiks knutpunkter. Varmt välkommen att kontakta...


Ånäsvägen 44

Ånäsvägen 44

Kontor, 130 m2, Göteborg, Olskroken

Trevligt kontor i Olskroken med öppen planlösning. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Bild saknas

Ånäsvägen 44

Kontor, 130 m2, Göteborg, Olskroken

Trevlig lokal med öppen planlösning. Gammal anrik fastighet, Pellerins Margarinfabrik, som ligger alldeles intill E20. Fastigheten består av 2 äldre delar samt en nybyggd. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Vasagatan 46

Vasagatan 46

Kontor, 133 m2, Göteborg, Centrum

Ljus lokal med högt till tak i vacker fastighet i centralt läge. I omgivningen finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer. Lokalen ligger en halv trappa upp. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller...


Norra Hamngatan 36

Norra Hamngatan 36

Kontor, 140 m2, Göteborg, Centrum

Ca 140 kvm ljust och välplanerat kontor beläget högst upp i huset mitt i centrala Göteborg med gångavstånd till Centralstationen. Fina ytskikt i lokalens 3 arbetsrum i öppna kontorslandskapet och pentryt. WC samt ett mindre förråd. Hör gärna av er...


Magasinsgatan 18

Magasinsgatan 18

Kontor, 140 m2, Göteborg, Centrum

Anpassningsbart centralt kontor. Idag består lokalen av 3 kontorsrum ett kökspentry samt två toaletter. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Västra Hamngatan 9

Västra Hamngatan 9

Kontor, 148 m2, Göteborg, Centrum

Härlig lokal med mycket karaktär. Takfönster samt fönster mot fastighetens innergård. Idag har lokalen främst öppna ytor med pentry samt konfrens- och samtalsrum, men dessa kan anpassas vid behov till ny hyresgäst. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för...


Bild saknas

Nordostpassagen 43

Kontor, 150 m2, Göteborg, Linnéområdet

Kontor på 110 kvm med tillhörande lager om 40 kvm. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Ejdergatan 3

Ejdergatan 3

Kontor, 157 m2, Göteborg, Olskroken

Vädigt fint kontor i det varsamt renoverade stallet i Pellerins Magarinfabrik. Lokalen som ligger 1 tr upp består av 1 öppen yta, 4 kontorsrum, pausutrymme samt 2 toaletter varav en med dusch. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för...


Första Långgatan 22

Första Långgatan 22

Kontor, 165 m2, Göteborg, Centrum

Blandad planlösning på 165 kvm med möjlighet att anpassa efter behov. Här finns både enskilda rum och öppen yta. Stora fönsterytor. Finns även två entréer Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Anders Personsgatan 14-16

Anders Personsgatan 14-16

Kontor, 165 m2, Göteborg, Centrum

Fräsch lokal med blandad planlösning. Beläget på plan två i fastigheten består planlösningen av två öppna ytor, två kontorsrum, ett konferensrum, ett pausrum, pentry samt två wc. Gångavstånd till Göteborgs cetnralstation. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer...


Kungstorget 7

Kungstorget 7

Kontor, 172 m2, Göteborg, Centrum

Kontor med öppet landskap, kökspentry och två wc. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Gullbergs Strandgata 4

Gullbergs Strandgata 4

Kontor, 184 m2, Göteborg, Centrum

Modern lokal i markplan med stora rum. Lokalen är flexibel och kan anpassas efter önskemål. Goda parkerings- och kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Svangatan 4 A

Svangatan 4 A

Kontor, 201 m2, Göteborg, Olskroken

Trevlig lokal med kontorsrum. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Fabriksgatan 7

Fabriksgatan 7

Kontor, 203 m2, Göteborg, Gårda

Kontorslokal med öppen planlösning i markplan mot innergården. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Vasagatan 43B

Vasagatan 43B

Kontor, 210 m2, Göteborg, Centrum

Välplanerad lokal om 210 kvm i centrala Göteborg. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Östra Hamngatan 30-34

Östra Hamngatan 30-34

Kontor, 214 m2, Göteborg, Centrum

Trevlig lokal med bra planlösning i centrala Göteborg. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Vasaplatsen 3

Vasaplatsen 3

Kontor, 217 m2, Göteborg, Centrum

Kontor om ca 217 m2 i sekelskifteshus på Vasaplatsen, kontoret har mycket charm. I ett av rummen finns även ett burspråk med fin utsikt mot Vasaparken.


Fabriksgatan 13

Fabriksgatan 13

Kontor, 219 m2, Göteborg, Gårda

Ljust och trevligt kontor med möjlighet att anpassa planlösningen. Förråd finns att hyra i källaren. Närhet till större leder. Bilderna är tagna på ett ombyggt kontor på plan 6 i fastigheten. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer...


Västra Hamngatan 10

Västra Hamngatan 10

Kontor, 230 m2, Göteborg, Centrum

Vindslokal med hiss rakt in i lokalen. Vita väggar med kökspentry i ek och grått kakel. Sju kontorsrum och ett konferensrum med glasväggar mot korridoren. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Svangatan 2 B

Svangatan 2 B

Kontor, 237 m2, Göteborg, Centrum

Ljust och trevligt kontor i anrik fastighet. Lokalen består idag av flera kontorsrum med stor öppen yta i mitten av lokalen. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Sankt Eriksgatan 3

Sankt Eriksgatan 3

Kontor, 250 m2, Göteborg, Centrum

Modernt kontor med en historisk charm. 10-15 arbetsplatser beroende på planlösning. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Ekelundsgatan 4

Ekelundsgatan 4

Kontor, 252 m2, Göteborg, Centrum

Kontorslokal om ca 252 m2 i centralt placerad kontorsfastighet.


Lilla Bommen 5-7

Lilla Bommen 5-7

Kontor, 257 m2, Göteborg, Centrum

En trevlig lokal om ca 257 kvm i attraktiva kontorsområdet Lilla Bommen. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Mölndalsvägen 36

Mölndalsvägen 36

Kontor, 270 m2, Göteborg, Almedal

Spännande lokal högst upp i fastigheten. Idag består lokalen av kontorsrum med konferens, pausyta och wc. Möjlighet finns att påverka matiralval och utförande på pentry och kontorsplatser. Vacker utsikt över Mölndalsån och anrika Lyckholms fabriksområde. Här sitter ni på ett...


Svangatan 2 B

Svangatan 2 B

Kontor, 296 m2, Göteborg, Olskroken

Ljus och trevlig lokal med högt i tak. Lokalen består av luftiga inglasade kontorsrum, konferensrum samt öppen yta. Ett vackert trägolv präglar hela lokalen. Här sitter lätt 10-15 personer beroende på vilken typ av verksamhet. Bra förrådsmöjligheter. Varmt välkommen att...


Första Långgatan 28

Första Långgatan 28

Kontor, 300 m2, Göteborg, Centrum

Välplanerad lokalyta med ljusinsläpp från två väderstreck. Ljusinsläppet från två håll ger ett ljust och luftigt intryck. Lokalen är idag indelad i cellkontor men kan anpassas efter önskemål. Mycket bra läge med närhet till Järntorget. Varmt välkommen att kontakta oss...


Johan Willins gata 8

Johan Willins gata 8

Kontor, 310 m2, Göteborg, Gårda

Rikligt med takhöjd och stora panoramafönster. Lokalen lämpar sig väl för tex aktivitetsbaserade lösningar där det ställs stora krav på lokalernas kvalitet. Fastigheten har moderna installationer och i en öppen lösning kan ni möblera tätt och effektivt ner mot 12...


Första långgatan 28

Första långgatan 28

Kontor, 320 m2, Göteborg, Centrum

Välplanerad kontorslokal med bra ljusinsläpp i centrala Göteborg. Närhet till Järntorget och kommunikation som ligger några minuters gångväg bort. Ljusinsläpp från två väderstreck vilket gör att lokalen upplevs som väldigt ljus. Planlösningen idag är med ett kontorslandskap, detta går att...


Första Långgatan 28 B

Första Långgatan 28 B

Butik, 341 m2, Göteborg, Centrum

Tillfälle att etablera butik med bra skyltläge mot gatan. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Johan Willins gata 8

Johan Willins gata 8

Kontor, 348 m2, Göteborg, Gårda

Rikligt med takhöjd och stora panoramafönster. Lokalen lämpar sig väl för tex aktivitetsbaserade lösningar där det ställs stora krav på lokalernas kvalitet. Fastigheten har moderna installationer och i en öppen lösning kan ni möblera tätt och effektivt ner mot 12...


Södra Larmgatan 4

Södra Larmgatan 4

Butik, 353 m2, Göteborg, Centrum

Central lokal fördelat i två plan, entré- och källarplan, som passar utmärkt för butik eller restaurang. Lokalen hyrs ut i befintligt skick och all investering bekostas av hyresgästen. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Polhemsplatsen 5-7

Polhemsplatsen 5-7

Kontor, 380 m2, Göteborg, Centrum

Renoverad lokal med öppen planlösning, mötesrum och kontorsrum. I fastighetens entré finns en gemensam reception som tar hand om era kunder och slussar dem rätt. Via receptionen kan ni även boka in konferenslokalerna som också finns i entréplan vilket ger...


Skårs Led 2-6

Skårs Led 2-6

Kontor, 409 m2, Göteborg, Centrum

Toppmodernt kontor med flexibilitet om 409 kvm i centrala Göteborg. I kombination med lunchrestaurang, konferensytor, takterasser och en härlig innergård får du en aktraktiv arbetsplats många år framöver. Kontorsmiljöerna är flexibla. planlösning, materialval och kulörer kan anpassas utifrån era behov....


Fabriksgatan 13

Fabriksgatan 13

Kontor, 410 m2, Göteborg, Gårda

Ljust och trevligt kontor med möjlighet att anpassa planlösningen. Förråd finns att hyra i källaren. Närhet till större leder. Bilderna är tagna på ett ombyggt kontor på plan 6 i fastigheten. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer...


Östra Hamngatan 35

Östra Hamngatan 35

Kontor, 428 m2, Göteborg, Centrum

Nyrenoverad kontorslokal på översta våningen. Hissen går direkt upp till lokalen. Till lokalen hör även en härlig terass. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Packhusplatsen 2

Packhusplatsen 2

Kontor, 451 m2, Göteborg, Centrum

Ljus lokal med högt i tak och öppen planlösning. I lokalens ena hörn finns en matsal med kök där du även har fantastisk utsikt. Finns även en gemensam takterass. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller...


Hvitfeldtsgatan 15

Hvitfeldtsgatan 15

Kontor, 458 m2, Göteborg, Centrum

Centralt kontor som totalrenoveras efter dina behov. Möjlighet att påverka och skapa det perfekta kontoret för ditt företag. Idag har lokalen en öppen planlösning med flertalet grupprum samt tysta rum. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information...


Kronhusgatan 7

Kronhusgatan 7

Kontor, 475 m2, Göteborg, Centrum

Relier kan erbjuda ett mycket centralt beläget kontor om cirka 475 kvm. Kontoret ligger på lugna Kronhusgatan några minuters promenad från Nordstaden Kontoret består idag av en blandning av kontorsrum och öppna ytor.


Gyllenkrooksgatan 10

Gyllenkrooksgatan 10

Kontor, 480 m2, Göteborg, Centrum

Anpassningsbar lokal i Johanneberg där möjligheten finns att sätta egen prägel på lokalen. Bilden är en inspirationsbild på hur lokalen kan bli.. Idag är lokalen indelad i cellkontor. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Folkungagatan 16

Folkungagatan 16

Kontor, 544 m2, Göteborg, Centrum

Anpassningsbar lokal i centrala Göteborg. Idag är lokalen rumsindelad men anpassning kan ske efter önskemål. Lokalen blir tillgänglig juni 2018 med möjlig inflyttning under hösten beroende på mängden anpassningar. Fastigheten är på ca 5 500 kvm och består av kontor,...


Sofierogatan 3B

Sofierogatan 3B

Kontor, 565 m2, Göteborg, Gårda

Kontor om ca 565 m2 beläget vid E6 o Liseberg med bästa kommunikationsläget. Kontoret erbjuder luftiga arbetsplatser med generös takhöjd.


Andra Långgatan 29

Andra Långgatan 29

Kontor, 572 m2, Göteborg, Centrum

Trevlig lokal om 572 kvm med fint ljusinsläpp från två håll vilket ger en ljus arbetsplats. Idag är lokalen indelad med cellkontor men möjlighet finns till att anpassa lokalen efter hyresgästens behov.


Fabriksgatan 7

Fabriksgatan 7

Kontor, 611 m2, Göteborg, Gårda

kontorslokal i Gårda om ca 611 m2 på plan 4, kontoret är idag rumsindelat. Det är ett mycket ljust o trevligt kontor med stora fina fönster.


Johan på Gårdas Gata 5A-C

Johan på Gårdas Gata 5A-C

Kontor, 645 m2, Göteborg, Centrum

Modern kontorslokal i Gröna Skrapan. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Gårdatorget 1

Gårdatorget 1

Kontor, 684 m2, Göteborg, Gårda

Yteffekteiv lokal mitt i Gårda. Välkomnande entré, fönster i fyra väderstreck, fint penry med bardisk med intilliggande lunchrum. Blandad planlösning med öppna ytor, flera stora mötesrum och kontorsrum. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Fjärde Långgatan 46-48

Fjärde Långgatan 46-48

Kontor, 699 m2, Göteborg, Majorna

Lokal med anpassningsmöjlighet. Egen ingång till lokalen samt ett mycket bra läge med buss- och spårvagnsförbindelse på gångavstånd. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Kungsportsavenyen 25

Kungsportsavenyen 25

Butik, 700 m2, Göteborg, Centrum

Unik chans att hyra central butikslokal om 700 kvm. Detta kommer att vara en ren råyta där ni får möjlighet att designa lokalen efter era önskemål och företagets profil och naturligtvis är det stora skyltfönster ut mot trottoaren. Varmt välkommen...


Första Långgatan 28 B

Första Långgatan 28 B

Kontor, 770 m2, Göteborg, Centrum

Välkommen till en fin lokal i centrala Göteborg med till större delen öppen planlösning och ljusinsläpp från tre väderstreck som skapar en trevlig arbetsmiljö. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.


Johan Willins gata 8

Johan Willins gata 8

Kontor, 801 m2, Göteborg, Gårda

Rikligt med takhöjd och stora panoramafönster. Lokalen lämpar sig väl för tex aktivitetsbaserade lösningar där det ställs stora krav på lokalernas kvalitet. Fastigheten har moderna installationer och i en öppen lösning kan ni möblera tätt och effektivt ner mot 12...


Norra Hamngatan 22

Norra Hamngatan 22

Kontor, 939 m2, Göteborg, Centrum

Lokal fördelad i två plan högst upp i huset med utsikt över Brunnsparken och möblerad innergård. Lokalen totalrenoverades 2012. Blandad planlösning med kontorslandskap och en blandning av rum i olika storlekar. Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer...


Kämpegatan 4-10

Kämpegatan 4-10

Kontor, 956 m2, Göteborg, Centrum

Kontor med WOW känsla! Nu fortsätter omvandlingen av Pagodenområdet. Från industri till fräcka kontorslokaler med betong och puts kombinerat med moderna kök och faciliteter. Bottenvåningen på Kämpegatan 4-10 får lokaler på 335 och 230-460 kvm. Plan 1-3 18 kontor från...


Drottninggatan 16

Drottninggatan 16

Kontor, 2700 m2, Göteborg, Centrum

Kontorslokal i centrala Göteborg med möjlighet att skalpa ett kontor från ca 400m2 upp till totalt 2700 m2 då fördelat på två våningsplan. Kontoret har en bra standard, med behov av en mindre uppfräschning. Kontoret går att anpassas efter behov....


Kruthusgatan 17

Kruthusgatan 17

Kontor, 12000 m2, Göteborg, Centrum

Många fördelar med detta härliga kontor: Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för mer information eller visning.