Helen Hansson

Wihlborgs Fastigheter AB

Helen Hansson Helen Hansson


helen.hansson@wihlborgs.se

Lediga lokaler


Visa alla lokaler

Kantyxegatan 23

Kantyxegatan 23

Kontor, 48 m2, Malmö, Fosie

Ljust och fräscht kontorshotell i Fosie.


Kantyxegatan 23

Kantyxegatan 23

Kontor, 59 m2, Malmö, Fosie

Ljust och trevligt kontorshotell i Fosie.


Flygledaregatan

Flygledaregatan

Kontor, 99 m2, Malmö, Bulltofta

Kontorslokal i markplan. Ljusa fina ytor och attraktiva gemensamhetsutrymmen. De fräscha ytskikten i lokalen ger er en bra bas. Parkering finns precis i anslutning till fastigheten och det finns goda kommunikationer i området.


Limhamnsgårdens allé 37

Limhamnsgårdens allé 37

Kontor, 174 m2, Malmö, Limhamn

Här blir ett kontor ledigt som ska renoveras. Finns möjlighet att påverka planlösning och materialval. Uteplats och parkering i direkt anslutning till fastigheten. Stort urval av lunchrestauranger och övrig service finns i Limhamns centrum.


Kantyxegatan

Kantyxegatan

Kontor, 318 m2, Malmö, Fosie

Nyrenoverat fräscht kontor på 2 våningen utmed Kantyxegatan. Inbjudande entré och bra med parkeringsmöjligheter. Närhet till Lockarp alla lunchmöjlighet och givetvis snabbt ut på ringlederna.


Hanögatan 2

Hanögatan 2

Kontor, 487 m2, Malmö, Norra Hamnen

På andra våningen ligger denna ljusa kontorslokal. Lokalen är flexibel och ger möjlighet att sitta i rum eller öppet landskap. Lunchrestaurang finns i bottenplan men för ett större utbud av lunchrestauranger och annan service når man Östra delen av centrala...


Bronsyxegatan 9

Bronsyxegatan 9

Kontor, 570 m2, Malmö, Fosie

Kontorslokal i Fosie, Malmös största industriområde. Lokalen på 570 kvm är delbar och som hyresgäst har du stora möjligheter att utforma lokalen efter egna behov då den är i behov av renovering. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten


Agnesfridsvägen 113A

Agnesfridsvägen 113A

Kontor, 713 m2, Malmö, Jägersro

Endast ett stenkast från Jägersro Center ligger denna kontorslokal med öppen planlösning. Samt förrådsutrymme i källarplan. Några mindre rum med glaspartier som kan användas som konferensrum eller rymliga kontorsrum finns i lokalen. Generös matsal med plats för många personer. Det...


Kabingatan 7

Kabingatan 7

Lager, 1145 m2, Malmö, Bulltofta

Nyrenoverad lokal på Kabingatan i Bulltofta. Stor port och fönster som ger mycket dagsljus i lagerhallen. Fastigheten är inhägnad och har ett bra skyltläge.


Industrigatan

Industrigatan

Kontor, 1263 m2, Malmö, Norra Sorgenfri

På lätt tillgängligt läge i Sorgenfri hittar du denna ljusa kontorslokal med ett litet lager. Du tar dig lätt hitt med bil eller buss. Finns även bra med parkerings möjligheter.


Hammarvägen 3

Hammarvägen 3

Kontor, 4316 m2, Malmö, Arlöv

Lagret är utrustat med 5 portar med docksystem. Det finns även portar i markplan. Lagret har en takhöjd från 5 - 10 m. Mycket goda rangeringsytor och ett bra läge.