Lennart Rydberg

Klövern AB

Lennart Rydberg Lennart Rydberg
010-482 77 09

lennart.rydberg@klovern.se

Lediga lokaler


Visa alla lokaler

Kråketorpsgatan 20

Kråketorpsgatan 20

Kontor, 112 m2, Göteborg

Trevlig vindslokal med optimalt skyltläge. Vindslokal med bra skyltläge. Flexibel kontorsyta med möjlighet för nästa hyresgäst att sätta sin egen prägel på såväl planlösning som materialval. Bra skyltläge mot E6. Goda vägförbindelser till centrala och västra Göteborg, Mölndal och Kungsbacka.


Kråketorpsgatan 20

Kråketorpsgatan 20

Industri, 167 m2, Göteborg

Trevlig kontorslokal i Åbro industriområde. Lokal med strategiskt läge nära trafikleder. Goda vägförbindelser till centrala och västra Göteborg, Mölndal och Kungsbacka.


Kråketorpsgatan 20

Kråketorpsgatan 20

Kontor, 181 m2, Göteborg

Flexibel kontorslokal i strategiskt läge i Mölndal. Trevligt kontor på plan 3 av 6 med möjlighet att anpassa planlösning och materialval efter verksamhetens behov och önskemål. Lokalen är strategiskt belägen med direkt närhet till motorleder väster, söder och norrut.


Kråketorpsgatan 20

Kråketorpsgatan 20

Kontor, 190 m2, Göteborg

Kontorslokal högt upp i fastigheten. Denna lokal med gott om ljusinsläpp finner du högt upp i fastigheten, plan 5. Goda möjligheter att utforma planlösning och materialval efter egna önskemål.


Torpavallsgatan 11

Torpavallsgatan 11

Kontor, 194 m2, Göteborg, Munkebäck

Trevligt kontor som anpassas efter verksamhet och önskemål. Bra läge när spårvagn och handel. Kontor i Munkebäck fin utsikt över närområdet. Fastigheten är inhägnad vilket ger hög säkerhet och har fina, sociala uteplatser. På tre minuters gångavstånd går två spårvagnslinjer...


Datavägen 10C

Datavägen 10C

Kontor, 205 m2, Göteborg, Högsbo

Kontorslokal med stora möjligheter. Välkommen till Datavägen i Sisjö! Här finns nu möjligheten att hyra ett fint kontorsyta på 205 kvm. Lokalen anpassas efter era önskemål både planlösning och materialval. Av intresse för större lokal, så finns det möjlighet att...


Datavägen 6A

Datavägen 6A

Kontor, 231 m2, Göteborg, Högsbo

Kontorslokal höst upp i fastigheten. Mitt i Sisjön erbjuds flexibel kontorsyta på plan 3 av 3. Här finns möjlighet att vara med och anpassa planlösning och materialval efter önskemål och behov. Parkering, service och busskommunikationer utanför porten.


Datavägen 10

Datavägen 10

Kontor, 380 m2, Göteborg, Högsbo

Modernt kontor högst upp i fastigheten. Välkommen till ljus och trivsam kontorslokal mitt i Sisjön nära handel, service och busskommunikationer.


Taljegårdsgatan 1

Taljegårdsgatan 1

Kontor/Lager, 429 m2, Göteborg

Anpassningsbara kontorsytor med närhet till både E6 och Söderleden.


Datavägen 6B

Datavägen 6B

Kontor, 435 m2, Göteborg, Högsbo

Stor kontorslokal i Sisjön högst upp i trevlig fastighet. Rymligt kontor på 435 kvm högst upp i huset. Som hyresgäst kommer du ha möjlighet att anpassa ytans materialval och planlösning efter önskemål. Bra läge i Sisjön med service, parkering och...


Datavägen 10

Datavägen 10

Kontor, 439 m2, Göteborg, Högsbo

Kontoret för dig som uppskattar närhet till både service och natur. Här finner du ett kontor som ligger i Sisjöns industri- och handelsområde med all tänkbar service och handel. Lokalen anpassas efter dina behov och önskemål.


Fiskhamnsgatan 2

Fiskhamnsgatan 2

Kontor, 860 m2, Göteborg, Majorna

Stort kontor i Majorna med trevlig vy över hamninloppet. Fint kontor i Majorna på våningsplan plan 4 av 7. Här sitter ni med härlig utsikt över hamninloppet. Fantastiskt bra skyltläge utmed Oscarsleden/älven.


Fiskhamnsgatan 2

Fiskhamnsgatan 2

Kontor, 860 m2, Göteborg, Majorna

Trevlig kontorslokal i Majorna på plan 6 med utsikt över älven. Fin kontorslokal på våningsplan 6 och härlig utsikt över hamninloppet. Fantastiskt skyltläge utmed Oscarsleden/älven. Trevligt läge i Majorna och endast 200 m till spårvagnen.


Argongatan 2D

Argongatan 2D

Kontor, 950 m2, Göteborg

Kontor högst upp med egen terrass i söderläge. Kontor på ca 950 kvm med stora möjligheter att påverka planlösning och ytskikt efter eget behov och önskemål. Egen terrass i direkt anslutning till lokalen. Utmärkt skyltläge mot Söderleden och E6.