Välkommen till Nicani

Bolaget som genom utveckling av nya och befintliga fastigheter erbjuder spännande affärsmöjligheter för fastighetsägare, byggföretag och hyresgäster. Finns det tankar och idéer kring att flytta verksamheten, kanske på grund av ett förändrat ytbehov eller ett nytt geografiskt läge?

Med engagemang, nytänkande och erfarenhet från fastighetsbranschen drivs processen från start till mål och alltid med fokus på att skapa nyetableringar som matchar behov, önskemål och värde för alla parter.

Läs mer

Jag tror att man skapar sina egna möjligheter och att affärer skapas genom goda relationer. Men, jag är säker på att de bästa affärerna utvecklas och skapas tillsammans”
Nicklas Schmidt,
Affärsutvecklare Nicani

Så tycker kunder och partners

Vi ger Nicklas och Nicani våra absolut bästa rekommendationer, en mer målinriktad och driven affärsutvecklare är svår att hitta”

Tommy Åstrand,
VD på Swedish Logistic Property

När vi väljer samarbetspartners kring våra utvecklingsprojekt så är vi ganska kräsna, vi vill ha någon som tänker utanför boxen, vi har valt Nicani!” 

Elias Georgiadis,
VD på Stenhus Fastigheter

Att hitta en ny lokal och flytta sin verksamhet är ett stort projekt, då behövs en lyhörd, proffsig och erfaren utvecklare som ser hela företagets behov och önskemål. Vår etablering landade i en nybyggd och skräddarsydd fastighet i en ny stad, tack Nicklas!”

Johan Bäckström,
VD på Pharmaxim

Vi samarbetar med Nicani då vi vill fokusera ännu mer på uthyrning och utveckling, samtidigt kan våra förvaltare då lägga ännu mer tid och fokus på att optimera våra fastigheter och skapa de bästa förutsättningarna för våra befintliga hyresgäster”

Ulf Wallén,
VD på Acrinova