Vi fastigheter

Nordic PM är ett fullservicehus inom fastighetsförvaltning där vi skapar värde för fastighetsägare och deras hyresgäster över hela landet. Always on site!

Group 7Created with Sketch.

Våra tjänster

Vi på Nordic PM kan fastigheter! Tillsammans med vårt dotterbolag Nativus AB kan vi erbjuda det mesta inom fastighetsförvaltning och lokaluthyrning.

Lokaluthyrning

Fastighetsförvaltning

Facility Management

Fastighetsutveckling

Fastighetstransaktioner & Analys

Nyheter

Det är ofta full fart i fastighetsbranschen! Och hos oss på Nordic PM händer det mycket spännande i takt med att vårt företag växer vidare. Här kan du uppdatera dig om de senaste nyheterna inom vår organisation, våra många kunduppdrag och fastigheterna vi förvaltar. Vi finns dessutom på LinkedIn så följ oss gärna där om du vill veta mer om vårt arbete som rikstäckande fastighetskonsulter. 

Läs om det senaste!

Kontakt

Är du hyresgäst och upplever problem med din lokal eller ditt boende?  På sidan För hyresgäster är du alltid varmt välkommen att lämna en felanmälan eller andra frågor kring fastigheten du bor eller arbetar i. 

Söker du lediga lokaler, hjälp med din fastighet eller nytt jobb? Vi lyssnar och bollar gärna idéer kring allt som rör fastigheter. På knappen nedan hittar du adress till samtliga Nordic PM-kontor och kontaktuppgifter till alla våra trevliga medarbetare. 

Kontakta oss!