Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vasagatan 16

Industri/Kontor, 2020 m2, Stockholm, City

2020 kvm i Klara C med magisk utsikt!

I Klara C finns nu möjlighet att hyra plan 8 om 2020 kvm, med fantastiskt utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Avtalet löper t o m 2023-12-31. Gott om kontorsytor, konferensrum i olika storlekar, ytor för informella möten samt ett oerhört gediget pentry med plats för många. Inte bara en utmärkt plats att äta sin lunch på, utan även för presentationer, events, AW samt som renodlade arbetsplatser om så önskas. Flexibilitet är ledordet. Välkomna på visning!

Planlösning

Se bildspel.

Service

Många närliggande hotell erbjuder goda konferensmöjligheter, till exempel Stockholm Waterfront som ligger mellan World Trade Center och Stockholms stadshus. Centret har kapacitet att genomföra allt från stora kongresser och andra evenemang till möten för mindre grupper.

I området finns flera restauranger för både snabbluncher och representationsmiddagar. I huset finns restaurang Vapiano och Vigårda.

Övrigt

Inventarier kan övertas.53790

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Håkan Klinterhäll

hakan.klinterhall@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i CityLiknande lediga lokaler i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning