Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Terminalvägen 14

Industri/Kontor/Lager, 3000 - 20000 m2, Stockholm

Moderna kontor med industriell känsla, högt i tak och fantastik terrass eller varför inte lager/logistik med utmärkt läge nära Stockholms innerstad.

Här skapas moderna kontor med industriell känsla och högt i tak. Härlig terrass som sträcker sig längs med hela plan 4 för en tredje arbetsplats eller bara för umgänge. Utmärkt för företag som söker ett centralt och lättillgängligt läge med goda kommunikationer men även för de som vill kombinera kontor med logistik, lager och lättindustri.

Bra parkerings- och garage möjligheter samt buss direkt utanför entré. Västra skogen är närmaste tunnelbana. Restaurang i huset.

Yteffektiva lokaler med stora spännvidder för lager/logistik företag med behov av ur- och avlossningszon. Takhöjd ca 6,5 m i huvudbyggnad på plan 3.

Spårhallen lämpas sig för spårbunden verksamhet men kan även anpassas till lager/logistik del. Takhöjd mellan ca 7-10 m.

Omgivning

Till Tomteoda tar du dig lätt med T-bana till Västa Skogen eller med buss. Om du kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser, både inne och ute. Området omges av fina promenad- och cykelvägar som bl.a leder till Pampas Marina eller Restaurang Asplund där den välrenommerade kocken Fredric Eriksson välkomnar sina gäster.

Kommunikationer

Tomteboda har bra kommunikationer med både buss och tunnelbana. Närmaste station är Västra skogen. Till T-Centralen tar det ca 6 minuter. Även flera busslinjer trafikerar området.

Service

Restaurang finns i huset. Cafe och ytterligare restauranger finns i området. Möjlighet till träningsytor finns i fastigheten. Närhet till Solna Centrum och Mall of Scandinavia.


Kontakta annonsör
Erika Wallner
08-453 51 06
073-146 31 06
erika.wallner@eu.jll.com


Kontakt

Erika Wallner Erika Wallner
08-453 51 06
073-146 31 06

erika.wallner@eu.jll.com

Fler lokaler för kontakt


Jones Lang LaSalle AB

Läs mer om Jones Lang LaSalle AB och deras 44 lediga lokaler

www.jllsweden.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 277811

Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle ABLiknande lediga lokalerHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning