Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 13

Industri/Kontor/Kontorshotell, 513 m2, Stockholm, City

Lokalens placering på plan 13 erbjuder en fantastisk utsikt och bidrar till den härliga känslan som infinner sig i kontoret.

Lokalen har en inbjudande reception med ett mötesrum i direkt anslutning. Du kommer sedan in i den interna delen, där ett stort pentry/lounge utgör lokalens hjärta med mötesrummen i anslutning.
Längst in i lokalen är det öppna arbetslandskapet med 40 arbetsplatser. Lokalen har totalt 3 stora konferensrum med plats för 8-12 personer samt 4 mindre samtalsrum och ett vilrum/samtalsrum.
Lokalen har en öppen planlösning. Synliga installationer och slipade betonggolv skapar en unik miljö för techbolag eller andra som vill sticka ut.

Omgivning

Fastighetens placering i Stockholms absoluta mitt erbjuder ett brett utbud av såväl resturanger och cafén som butiker och service.

Planlösning

Öppen planlösning.

Kommunikationer

Hötorgshusen har en nära anslutning till tunnelbana, pendeltåg, flygbussar, arlandabanan samt innerstads bussarna. Närmaste tunnelbanan är Hötorget.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jessica Gräsberg
0706000280
jessica.grasberg@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning