Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Stallarholmsvägen 20

Industri/Kontor/Lager, 2968 m2, Stockholm, Högdalen

Kombinerad lager- och kontorslokal i expansiva Högdalen.

Här finns det möjlighet att hyra en egen fastighet med ytor för såväl lager som kontor. Kontorsdelen har ett generöst ljusinsläpp och blandad planlösning med tillgång till kök, toaletter samt dusch. Lager/verkstadsdelen ligger i anslutning till kontorsdelen men kan även nås från gatan. Inlastning sker via 4 stycken markportar.
Intilliggande huset finns inhägnad gårdsyta med lagerhall.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett expansivt område, väl stategiskt placerat.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med bil, belägen nära Örbyleden 229. Lika enkelt är det med allmänna kommunikationer då Högdalens tunnelbanestation ligger på 15 minuters promenadavstånd. Alternativt stannar buss 172 i närheten av fastigheten och tar dig till tunnelbanan.

Service

I närområdet finns flera restauranger och serveringar. Farsta centrum ligger en kort bilfärd bort där du finner ett stort utbud av restauranger, cafeer och butiker.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Ksenia Glans
08 518 331 10
ksenia.glans@stendorren.se


Stendörren Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Högdalen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning