Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Rysstorpsvägen

Industri/Kontor/Lager, 5000 - 95000 m2, Stockholm, Nygård

Nu skapar vi en mötesplats för tillväxt och Sveriges grönaste logistikcenter, GreenHub Bro.

GREENHUB BRO utgörs av 1,4 miljoner kvm mark intill Enköpingsvägen i Upplands-Bro. Området har en egen järnvägsanslutning till stambanan och kopplar samman transportslag, företag, varor och människor med Sverige, Norden och resten av världen. Här får nu företag från olika branscher en unik
möjlighet att både verksamhetsanpassa sina nya lokaler från grunden, och tillgodose sina kunders krav på snabba, effektiva och hållbara logistiklösningar på samma gång.

Läs gärna mer på www.greenhub-bro.se.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna till GreenHub Bro är redan mycket goda. Buss 555 går direkt in på området och förbinder två närliggande pendeltågsstationer, och via nya motorvägsavfarten Kockbacka når man Stockholm City härifrån på ca 25 minuter. Fördelarna med läget kommer att bli ännu fler när Stockholms norra och södra länsdelar binds samman av Förbifart Stockholm.

Service

Att göra GREENHUB BRO till ett modernt och grönt logistikcenter betyder både att göra det bekvämt och attraktivt för de tusentals människor som ska arbeta här, och att integrera det med samhället runt omkring. Arbetet med att utveckla serviceutbudet i området med sådant som underlättar vardagen är i full gång. Här förbereds för allt från gym och motionsspår, till servicebutiker och matställen. GreenHub Bro kommer, för att effektivisera transporter och minska mängden utsläpp ytterligare, även att erbjuda tjänster för omlastning och vidare distribution av varor. Och naturligtvis kommer här även att finnas fullt utrustad lastbilsservice och kringservice för förare.


Kontakta annonsör
Maria Mastej
08 518 331 10
maria.mastej@stendorren.se


Stendörren Fastigheter ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning