Kungsvägen 34

Industri, 574 - 862 m2, Stockholm, Rosersberg

Lokalerna i huset utgörs av en öppen lager- eller verkstadsyta samt separat kontorsdel med personalyta och omklädningsrum om totalt ca 574 kvm i markplan. Takhöjden är ca 3-4 m med en fullstor markport på husets baksida.

Utöver ytorna i markplan finns ytterligare kontor på övre planet om 144 kvm och förråd i källarvåning om ca 144 kvm.

Det är möjligt att enbart hyra lokalerna i markplan.

På husets framsida finns väl tilltagna ytor för parkering och uppställning. Till detta finns en mycket bra uppställningsyta på husets baksida om ca 3500 kvm.

Detta är ett utmärkt tillfälle att hyra mindre lager- eller verkstadslokaler med ett mycket bra läge i Rosersberg intill E4:an. För den som vill och har behov finns möjlighet till nybyggnation på fastigheten för att få en större och modern logistikbyggnad.

Lokalerna i huset utgörs av en öppen lager- eller verkstadsyta samt separat kontorsdel om totalt ca 574 kvm i markplan. Utöver det finns ytterligare kontor på övre planet om 144 kvm och förråd i källarvåning om ca 144 kvm.

Det är möjligt att enbart hyra lokalerna i markplan.

På husets framsida finns väl tilltagna ytor för parkering och uppställning. Till detta finns en mycket bra uppställningsyta på husets baksida om ca 3500 kvm.

Omgivning

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun och ligger längs med E4, mellan Upplands Väsby och Märsta/Arlandastad. Fastigheten ligger i Rosersbergs villaområde, i nära anslutning till såväl E4 som pendeltågsstationen, skola, idrottsplats och sporthall, mataffär m.m.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

Bil: Fastigheten ligger i nära anslutning till E4 och nås enkelt via avfarten vid trafikplats Rosersberg, som ligger strax söder om Arlandaavfarten.

Pendeltåg: Rosersbergs station ligger ca 800 meter från fastigheten och nås via en promenad på tio minuter.

Buss: Drygt 100 meter från fastigheten finns hållplats för linje 576 som trafikerar sträckan Märsta station - Rosersbergs station - Löwenströmska sjukhuset. Vid Rosersbergs station finns ytterligare busslinjer, bl-a- linje 538 mellan Arlanda och Rotebro.

Service

I närområdet finns kvarterskrogen Blå Laguna som erbjuder lunchmenyer under vardagar, mataffär, spelbutik och postombud.

I närheten av Rosersbergs station finns också en vedugnspizzeria, mysiga Land-Inn Motell och Mekonomen.

Vid närliggande trafikplats Rosersberg finns även det nyöppnade Rosersport Foodconcept, med bl.a. Restaurang Basilica, Chopchop Asian Express, Grekiska Kolgrillsbaren, Subway, och Burger King. Där finns även Preem bensinstation och Meca bilverkstäder.

I fastighetens närområde finns dessutom Arlandastad Golf, samt de tre hotell- och konferensanläggningarna Brook Hotels Arlanda, Pensionat Tre Rosor Pensionat och Rosersbergs slottshotell, som alla tre även har restauranger.

Övrigt

Det finns gott om plats för fordon i direkt anslutning till fastigheten, både på den inhägnade gårdsplanen och längs fasaden mot Kungsvägen.


Kontakta annonsör
Ulrica Sjölund
070-6568014
Mobil:
ulrica.sjolund@nordicpm.se


Kontakt

Ulrica Sjölund Ulrica Sjölund
070-6568014
Mobil:

ulrica.sjolund@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 39 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 290018

Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning