Fiskhallsvägen 16

Industri/Kontor/Lager, 21 - 265 m2, Stockholm

Här byggs kylrum i olika storlekar med absolut bästa läge!

I utmärkt logistiskt läge ligger fastigheten på Fiskhallsvägen 1, precis bredvid Södra Länken och ett stenkast från E4.

Lokalernas yta uppnår totalt ca 265 m² och möjlighet finns att förhyra hela ytan som ett större kylrum alternativt dela den i två lokaler om ca.132,5 m². Vi kan också dela av ytan till mindre enheter och då hyra ut allt från ex. ca. 20 m² till och med ca. 40 m² (se bild/fil i annons).

Rumshöjd: 2,7 meter.

Mer om fastigheten

I Årsta partihallsområde finns denna fastighet innehållande en härlig blandning företag med fokus på olika sorters grossistverksamheter och livsmedelsproduktion. Här är alltid liv och rörelse och lastbilarna har gott om utrymme att mötas.

Fastigheten ligger strax utanför tullarna men är att betrakta som mycket centralt läge ur logistiksynpunkt. Årsta ligger bara en kort resväg från centrala Stockholm och både pendeltåg och tvärbana ligger på tio minuters gångavstånd. Även flera busslinjer kör igenom området. Buss 134 och 168 går genom området. Det är ca 10 minuters promenad för resande med tvärbanan och pendeltåg. Rör du dig med bil når du Södra länken, Huddingevägen samt Essingeleden på bara några minuter.

Årsta Partihallar är betraktat som ett av Stockholms största och viktigaste nav när det gäller hantering av gods och här hittar du en härlig blandning av företag inom livsmedels­industrin. I området finns flera restauranger.

Kontakta annonsör
Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler