Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Daléns Gata 7

Industri/Lager, 2400 - 6700 m2, Stockholm, Arlandastad

En vassare lager/logistik/industribyggnad med tillträde Q2 2019 om 2400-6700 kvm.

Fakta om lokalerna:
På friköpt mark i Brista/Arlandastad uppförs en ny lager/logistik/industribyggnad om totalt ca 14 000 kvm i egen regi av Nelco via dess dotterbolag L.S. Produkter Sjöholm AB. Byggnaden är under uppförande, med beräknat färdigställande och möjligt tillträde Q2 2019.

Nelco har redan flyttat in. Nu erbjuds möjlighet att hyra återstående lokaler i byggnaden, innehållande bland annat följande:
• 5 700 kvm logistik + 800 kvm kontor/showroom/matsal
• gemensam friskvårdsanläggning
• delbara lokaler från ca 2 400 kvm
• 4 väderskyddade lasthus + 2 markportar (ytan kan anpassas till andra ändamål)
• Mer än 50 meter köryta utanför lastportar
• 12 meter fri takhöjd

En fantastisk möjlighet att kunna påverka utformningen av ytorna på andra våningen då de inte är färdigställda. Detsamma gäller andel kontor/personalutrymmen och utformning av dessa för att matcha behov.

De gemensamma ytorna i fastigheten består av friskvårdsanläggning med bastu, omklädning och dusch, entré, reception och lobby för fika.

Lagerytan mäter ca 72 x 72 m. Pelarmått 28 x 12 m. Enskiktsgolv av dubbelarmerad fiberbetong. Max golvbelastning 50 kN/kvm. Kraftmatning 500A med möjlig uppgradering till 1000A. Byggnaden helsprinklas och förses med bergvärme och frikyla.

Resterande del av byggnaden används av Nelco för eget bruk som lager och huvudkontor. Man kan alltså förvänta sig att byggnaden förvaltas med kvalitet och engagemang.

Mer information finner ni i bifogat prospekt.

Läget:
Brista/Arlandastad är ett av Stockholmsområdets etablerade logistiklägen, med omedelbar närhet till Stockholm Arlanda Airport och i anslutning till E4:an där man enkelt tar sig till Stockholm, Uppsala, Gävle containerhamn och Rosersberg.

I området Arlandastad finns både stora logistikanläggningar, mindre lager, yrkesbutiker och lättare industri. I direkt anslutning till fastigheten ligger bland annat DB Schenker, Bring, John Deere och CWS Boco.

I området finns även DSV och DHL samt DriveLab, en arena för utbildning, forskning och utveckling för framtidens fordonsindustri.

Några minuter söderut ligger Rosersberg med ytterligare logistik och kombiterminal.

Väg framåt:
Kontakta gärna Cushman & Wakefield för att veta mer om lokalerna och fastigheten. Mer information finns även i det bifogade prospektet.

Kommunikationer

Arlandastad ligger i omedelbar anslutning till E4, ca 30 minuter från vardera Stockholm och Uppsala. Fastigheten kan angöras via trafikplats 180 Märsta, 181 Arlanda eller 182 Måby. E18 nås via Sigtuna på väg 263.
På fastigheten kommer ca 7 besöks- och 28 personalparkeringsplatser att anordnas, som kan samnyttjas av tillträdande hyresgäst och Nelco.
Kollektivtrafik pendeltåg via Märsta, buss 571, 538 och 589.

Service

I området finns ett antal lunchrestauranger, och även flera hotell (First, Connect och Best Western). Eurostop Arlanda kommer att byggas om till en internationell mötes- och mässanläggning som beräknas öppna 2020. Ytterligare butiker, restauranger och service finns i Märsta Centrum.
Flera golfbanor i närområdet. Fem minuters bilväg till Arlanda.


Kontakta annonsör
Magnus Landvik
072-216 54 19
magnus.landvik@cushwake.com


Liknande lediga lokaler i Arlandastad

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning