Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Daléns Gata

Industri/Lager, 5000 m2, Stockholm, Arlandastad

Nyproducerad lager/logistik/industribyggnad med tillträde Q4 2018.

På friköpt mark i Brista/Arlandastad uppförs en ny lager/logistik/industribyggnad om totalt ca 14 000 kvm i egen regi av Nelco via dess dotterbolag L.S. Produkter Sjöholm AB. Byggnaden är under uppförande, med beräknat färdigställande och möjligt tillträde Q4 2018.

Nu erbjuds möjlighet att hyra en lokal i byggnaden om ca 5 000 kvm lageryta med 12 m fri takhöjd och effektiva pelarmått. Lokalen har både lastportar i mark och dockningshus med kaj. Till lokalen hör även kontorsytor om ca 800 kvm och åtkomst till ytterligare c:a 600 kvm gemensamma ytor. De gemensamma ytorna består av konferensrum, friskvårdsanläggning med bastu, omklädning och dusch, entré, reception och lobby för fika.

Lagerytan mäter ca 84 x 60 m. Pelarmått 28 x 12 m. Enskiktsgolv av dubbelarmerad fiberbetong. Max golvbelastning 50 kN/kvm. Kraftmatning 500A med möjlig uppgradering till 1000A. Byggnaden helsprinklas och förses med bergvärme och frikyla.

Resterande del av byggnaden kommer att användas av Nelco för eget bruk som lager och huvudkontor. Man kan alltså förvänta sig att byggnaden och tomten färdigställs med kvalitet och engagemang.

Brista/Arlandastad är ett av Stockholmsområdets etablerade logistiklägen, med omedelbar närhet till Stockholm Arlanda Airport. Här finns både stora logistikanläggningar, mindre lager, yrkesbutiker och lättare industri. I direkt anslutning till fastigheten ligger bland annat DB Schenker, Bring, John Deere och CWS Boco. I området finns även DSV och DHL samt DriveLab, en arena för utbildning, forskning och utveckling för framtidens fordonsindustri.
Några minuter söderut ligger Rosersberg med ytterligare logistik och kombiterminal.

Kommunikationer

Arlandastad ligger i omedelbar anslutning till E4, ca 30 minuter från vardera Stockholm och Uppsala. Fastigheten kan angöras via trafikplats 180 Märsta, 181 Arlanda eller 182 Måby. E18 nås via Sigtuna på väg 263.
På fastigheten kommer ca 7 besöks- och 28 personalparkeringsplatser att anordnas, som kan samnyttjas av tillträdande hyresgäst och Nelco.
Kollektivtrafik pendeltåg via Märsta, buss 571, 538 och 589.

Service

I området finns ett antal lunchrestauranger, och även flera hotell (First, Connect och Best Western). Eurostop Arlanda kommer att byggas om till en internationell mötes- och mässanläggning som beräknas öppna 2020. Ytterligare butiker, restauranger och service finns i Märsta Centrum.
Flera golfbanor i närområdet. Fem minuters bilväg till Arlanda.


Kontakta annonsör
Johan Zachrisson
076-720 34 19
johan.zachrisson@cushwake.com

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning