Sydhamnsvägen 44B

Industri, 3960 m2, Södertälje

Möjlighet att hyra en egen fastighet med byggnad om totalt ca 3 960 kvm samt asfalterad gårdsyta om ca 7 000 kvm med strategiskt läge ca 3 min från E4/E20, nära Södertälje Hamn och Södertälje Syd.

Fastigheten har tidigare nyttjats som bageri men kan utöver det även nyttjas för ett flertal olika ändamål och verksamhetstyper.

Ytorna består av en större lagerbyggnad i ett plan där man tidigare haft bageriverksamhet samt lager med markport från den inhängade gården. Längst ner i souterrängdelen i denna byggnad finns verkstadslokaler med egen entré och port.

Vidbyggt till den stora byggnaden finns en sidobyggnad i tre våningsplan som rymmer cafédel och brödbutik i entréplan, kontor på övre planet samt personalutrymmen och lager i källarplan. Från entréplanet finns en passage som leder direkt in till bageridelen.

Ytorna fördelas över olika våningsplan. Den stora lager/industribyggnaden rymmer bageri och lager i ett våningsplan med markport för inlastning mot gården på framsidan. Sidobyggnaderna rymmer cafédel, brödbutik, personalutrymmen, lager och kontor fördelat på tre våningsplan.

Längst ner i byggnaden mot tågspåret på baksidan finns verkstadsytor med egen entré och portar.

Kommunikationer

Fastigheten är strategiskt belägen ca 2-3 minuters bildfärd från E4/E20 samt nära Södertälje Hamn och tågstationen Södertälje Syd.

Service

I närheten ligger en mängd olika serviceföretag. På kort gångavstånd ligger en Willys-utik. Även Scania, Scandic Hotels samt Friskis & Svettis finns i området.

Övrigt

Gott om parkeringsplatser samt uppställningsyta på fastigheten.

Kontakta annonsör
Anna Johansson
073-2534612
Mobil:
anna.johansson@nordicpm.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
073-2534612
Mobil:

anna.johansson@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 54 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295301

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning