Dokument

Lokalbeskrivning

Mogölsvägen 26

Industri/Kontor/Lager, 1300 m2, Jönköping, Hedenstorp

Uppe på Hedenstorp söder om riksväg 40 finns en av Jönköpings sista tomter. I området precis intill Jönköpings flygplats är Axessen belägen, en av de modernaste anläggningarna i området med golvvärme, lastkaj, portar och kontor utöver det vanliga. Här är takhöjden över 8 meter till balk vilket gör det perfekt för verksamheter inom produktion eller lager. Hedenstorp är ett område i frammarsch och fler och fler verksamheter söker sig hit upp med tanke på närheten till riksväg 40 och E4an. Även den stora problematiken kring parkeringsplatser i stan gör Hedenstorp till en het kandidat. Arbetsgivare som väljer Axessen kan erbjuda sina anställda fri parkering och slippa de köer som finns nere i stan. Intill Hedenstorp ligger härliga grönområden och precis runt knuten ligger Jönköpings flygplats vilket är perfekt för företag med kontor runt om i Skandinavien.

Omgivning

Intill Hedenstorp ligger härliga grönområden precis runt
knuten samt flera olika företag med kontor, lager och industri.

Planlösning

Tanken är att du som hyresgäst får vara med och bestämma utformningen av lokalen. Det finns möjlighet att få kontor upp till 620 kvm. Lagret är utrustat med golvvärme vilket enligt Energimyndigheten kan minska uppvärmningskostnaden för dig som hyresgäst. Lagret utgör ca 2500 kvadratmeter och har tillhörande markportar och lastkaj. Takhöjden är 8,2 meter till underkant balk vilket är perfekt för verksamheter som är i behov av lagerhållning av olika slag.

Kommunikationer

Hedenstorp är ett område i frammarsch och fler och fler verksamheter söker sig hit upp med tanke på närheten till riksväg 40 och E4an. Här finns även bra möjligheter att ta buss eller cykel till jobbet.

Service

All tänkbar service finns i Jönköpings centrum ca 6 km.

Övrigt

Läs mer på vår hemsida, där finns ritningar och mer info.

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se