Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hedenstorpsvägen 7

Industri/Kontor/Lager, 1000 m2, Jönköping, Hedenstorp

Nu finns möjligheten för ditt företag att etablera sig i ljusa och moderna lokaler på Norra Hedenstorp. Lokalerna lämpar sig väl för produktionsverksamhet men kan även användas som lager då takhöjden tillåter fritt utrymme upp till 5,5 meter u.k balk. Den tillhörande kontorsytan om totalt 200 kvm går att använda för butik alternativt showroom i anslutning till produktionsdelen.

Omgivning

Hedenstorp är ett område i frammarsch och fler och fler verksamheter söker sig hit upp med tanke på närheten till riksväg 40 och E4an. Även den stora problematiken kring parkeringsplatser i stan gör Hedenstorp till en het kandidat. Intill Hedenstorp ligger härliga grönområden och precis runt knuten ligger Jönköpings flygplats vilket är perfekt för företag med kontor runt om i Skandinavien.

Planlösning

Byggnaden är byggd 2010 och har en god standard och fint skick.Byggnaden består av två kontorsytor om 100 kvm vardera (totalt 200 kvm). På dessa 200 kvm ingår även två omklädningsrum, två WC, en HWC samt ett kök. Byggnaden består även av två produktion/lagerlokaler på 400 kvm vardera som går att anpassas till en större produktionslokal på 800 kvm. Produktionsytan har en takhöjd på 5,5 meter i underkant balk och har två isolerade viktportar. Det är även förberett för tryckluft i hela lokalen samt brandcellsgräns mellan kontor och produktionslokalen. Lokalen går dessutom att utöka med ytterligare ca 500 kvm lokalyta vilket är en fördel när ditt företag behöver utrymme att växa.

Kommunikationer

Lokalen når du snabbt och smidigt då den är nära belägen Riksväg 40, parkeringsmöjligheter finns dessutom i anslutning till lokalen. Det finns även bra tillgång till kollektivtrafik och cykelbana finns.

Service

All tänkbar service finns i Jönköpings centrum.


Kontakta annonsör
David Hjalmarsson
036-4400496
0701-974554
david.hjalmarsson@quadrent.se


Kontakt

David Hjalmarsson David Hjalmarsson
036-4400496
0701-974554

david.hjalmarsson@quadrent.se

Fler lokaler för kontakt


Quadrent

Fler lokaler från Quadrent

www.quadrent.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291838
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning