Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sörredsvägen

Industri/Lager, 5000 m2, Göteborg

Nybyggd och klar logistiklokal om ca 5 000 m².

Prologis är en global aktör som utvecklar, äger, förvaltar och hyr ut logistikanläggningar i strategiska lägen. I Göteborg har Prologis sen tidigare fyra fullt uthyrda anläggningar om totalt ca 70 000 m².

Nu har man färdigställt första etappen av en ny logistikpark längs med Hisingsleden som man tillsammans med den globala fastighetsrådgivaren JLL ska hyra ut. Under 2016 påbörjades byggnationen av den nya logistikparken som uppfyller alla parametrar för den absolut högsta standarden. Första etappen av parken fördelat på två byggnader motsvarande ca 37 000 m² färdigställdes under början av 2017 där ca 85 % redan är uthyrt. Nu finns det kvar ca 5 000 m² i byggnad 2.

Lagret har en takhöjd om 11,7 m fritt under balk samt en golvbärighet om 5 ton/m². För in- och utlastning finns 6 lasthus med vädertätning och lastbrygga samt 1 markport. Kontor- och personalutrymmen byggs och anpassas efter hyresgästens behov.

Lokalen är ansluten till fjärrvärme och är miljöcertifierad enligt BREEAM. Prologis lägger mycket fokus på att hålla nere driftkostnaderna i sina lokaler och således också för hyresgästen.

Utvändigt finns det gott om rangerytor för såväl personalparkering som för frekventa transporter till och från fastigheten. Hela parken kommer att vara inhägnad med elstyrda grindar för in- och utpassering.

För mer information vänligen kontakta oss på JLL.

Omgivning

Området kännetecknas som Sveriges mest attraktiva logistikläge med anledning av närheten till Göteborgs Hamn och Volvos produktionsanläggningar. Idag finns redan flera stora logistikföretag etablerade i området såsom DHL, PostNord, Schenker, Kuehne + Nagel, Damco etc. I området finns en väl fungerande infrastruktur för logistikverksamheter med möjlighet till transporter via båt, bil, järnväg och flyg(Landvetter flygplats).

Kommunikationer

Från centrala Göteborg tar det ca 20 min att nå lokalerna med bil och ca 30 min med buss med frekventa avgångar både för- och eftermiddag.

Kontakta annonsör
Rikard Lindkvist
076-894 45 91
rikard.lindkvist@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle ABLiknande lediga lokaler

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning