Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Salviagatan 17

Industri/Lager, 612 m2, Göteborg, Nordost

Mycket trevlig hantverkslokal i Gårdsten med närhet till Gårdsten Centrum.

Rymlig hantverkslokal med ytor för verkstad och lagerutrymme samt lastbrygga och egen port. Det finns även ett pentry/pausrum, wc och omklädningsrum med dusch. Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.
Det finns gott om kundparkering utanför som tillhör lokalen och bussen stannar strax utanför. I anslutning finns även en bensinstation. Gårdsten Centrum ligger inom gångavstånd. Från Gårdsten tar man sig snabbt ut på de större lederna E6 och E45.

Omgivning

Idag bor ca 8 500 personer i Gårdsten och fram till 2025 väntas befolkningen ha ökat med ytterligare 3-4.000. Det kommer att byggas runt 1 000 nya bostäder - såväl flerbostadshus med hyres- och bostadsrätter som olika typer av småhus. Med befolkningsökningen växer också underlaget för lokal handel, service och kommunikationer.

Kommunikationer

Busshållplats och p-platser i nära anslutning till lokalen. Flera besöksparkeringar finns i direkt anslutning till lokalen. Buss 73 går mellan Angered Centrum och Gårdsten Centrum samt i ringlinje runt Gårdsten. Buss 173 förbinder Gårdsten med centrala Göteborg.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se
www.trafiken.nu.

Service

Gårdsten Centrum är en ljus, inglasad galleria med ca 21 000 m² lokalyta. Här finns stor dagligvarubutik, kött och chark, fiskaffär, grönsakshall, servicebutik, kafé och pizzeria samt frisör, privatläkare, tandläkare och annan service. Gårdsten Centrum är ett naturligt stadsdelscentrum för invånarna i Gårdsten - en roll som kommer att bli ännu starkare när befolkningen i stadsdelen växer.

Övrigt

Fastigheten ägs av Gårdstensbostäder och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.

Gårdsten Centrum ägs och förvaltas av Gårdstensbostäder som även äger drygt 2 700 hyreslägenheter, vilket motsvarar 85 % av alla bostäder i området.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Nordost


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning