Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Exportgatan 47A

Industri/Kontor/Lager, 2000 - 7000 m2, Göteborg, Backa

Lager och kontorsfastighet med centralt läge.

Befintlig lager och kontorsfastighet med stor potential om totalt ca 7 099 kvm. Vakant lageryta ca 4 300 kvm. Vakant kontorsyta ca 2 500 kvm samt personalutrymmen ca 297 kvm. Fastigheten ligger i ett trevligt område alldeles intill Göta älv med fin sjöutsikt.

All tänkbar service alldeles i närheten. Fastigheten har fina lager- och kontorsytor och flexibiliteten gör den attraktiv. Närheten till större leder och till centrum gör också att många företag ser fördelar med att etablera sig här.

Utvändigt finns in- och utfart för tung trafik samt parkering för personbilar. Hela fastigheten är inhägnad.

LAGER
Den vakanta lagerytan är ca 4 300 kvm och i dagsläget utrustad med två markportar. Lagerdelen kommer att kompletteras med tre st väderskyddade porthus för att göra den mer attraktiv och användbar. Lagret är ljust och fräscht med bra beslysning och en takhöjd av ca 6 meter fritt under balk.

KONTOR
Kontorsytorna håller en hög standard. De är ljusa och fräscha och närheten till älven ger ett trevligt intryck. Som hyresgäst har man stora möjligheter att växa in i dessa ytor, från 500 kvm upp till 2 500 kvm. Kontorsytorna kan anpassas och fräschas upp ytterligare om så önskas.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser och omedelbar närhet till E6.

Service

Bank, handel, köpcentrum, restaurang och livsmedelsbutik finns i området.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rikard Lindkvist
076-894 45 91
rikard.lindkvist@eu.jll.com

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning