Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Blockvägen 1

Industri, 2900 - 20000 m2, Flen

Denna mycket välfungerande och välhållna logistikanläggning ligger i Talja Norra Industriområde i Flen och är uppförd med avseende på säker lagerhållning och distribution av brandfarligt gods. Fastigheten är därmed helsprinklad och håller en hög brandskyddsklass. Ytorna i anläggningen går att dela upp, från ca 2 900 kvm och uppåt, och vid behov finns även goda möjligheter till ytterligare expansion genom tillbyggnad.

Den tidigare hyresgästen, Statoil, använde anläggningen för av distribution av smörjmedel till företagets försäljningsställen, och de var verksamma här sedan uppförandet 1980. De hade en frekvens om 10 lastbilar/dag för ankommande gods och 13 lastbilar/dag för utgående leveranser, till bl.a. Sverige, Norge, Danmark och Baltikum. Totalt hanterades 170 ton leveranser/dygn.

Här finns möjlighet för ny hyresgäst att hyra eller köpa kvarvarande inventarier, som tryckluft, pallställage, maxipackerställage inkl. 7 robotar, 12 Paternosterverk, helautomatisk platsmaskin, 54 truckar, samt sprinkler, brandlarm och fibernät. Det finns även goda möjligheter att återanställa personal med lång erfarenhet av anläggningen och verksamheten.

Detta är ett utmärkt tillfälle att tillträda lager- och logistikytor mellan 2 900 - 20 000 kvm i ett mycket bra läge, med ett flertal närliggande centralorter i regionen och endast ca 9 mil från Stockholm. Fastigheten har även perfekt skyltläge mot väg 55.

Lagerytorna är delbara, från en minsta yta om ca 2 900 kvm (B-hallen) och uppåt, till sammanlagt 20 000 kvm. Ytorna är fördelade över:

- Varmlager: 2 700 kvm, med 11 m i takhöjd.

- Varmlager: 10 500 kvm, med 7 m i takhöjd.

- Kallager: 3 200 kvm, med 3,5- 5 m i takhöjd, fördelat på 7 olika huskroppar.

- Kontor - 1 700 kvm, inkl. gemensamhetsytor med bl.a. stort konferensrum, stort matrum/pentry, separata omklädningsrum, dusch, bastu och WC samt flera mindre kontorsrum i lagerdelarna.

- Övrigt: 1 900 kvm, inkl. fullt utrustat gym, serviceverkstad, truckförvaringsrum/laddning, returhantering, m.m.

- Ställageplatser: f.n. 13 300 st.

- Lastportar: 11 st.

Omgivning

Flen ligger strategiskt placerat i Mälarregionen mitt i Södermanland, drygt 3 mil från såväl E4 som E20, och med orter som Arboga, Eskilstuna, Katrineholm, Norrköping, Nyköping, Strängnäs och Södertälje inom en radie av 60 km.

Talja Norra industriområde ligger i utkanten av Flen, precis vid riksväg 55. Området präglas av företagande i form av industri, samt lager/logistik med bl.a. DHL, DTS Frakt, GB Glace och ett flertal företag inom byggbranschen.

Kommunikationer

Bil: Kommunikationsplattformen för Talja Norra industriområde i Flen är mycket god, med riksväg 55 "precis utanför dörren", de anslutande riksvägarna 53, 57 & 221, samt i förlängningen även E4 & E20.

Buss: Ett flertal av Sörmlandstrafikens busslinjer har hållplatser i närheten av fastigheten:

- Linje 415 (Flen - Mellösa - Hälleforsnäs)

- Linje 430 (Flen - Malmköping)

- Linje 700 (Vingåker - Katrineholm - Flen - Malmköping - Eskilstuna)

Tåg: Flens tågstation trafikeras av SJ med täta avgångar och en resa med SJ:s regionaltåg till Stockholm tar endast en timme.

Service

I närområdet finns ett flertal yrkesbutiker inom bl.a. bygg- och anläggning, yrkeskläder, fordonsindustrin, ett flertal lunchrestauranger samt bensinstation. Från fastigheten är det inte mer än ett par kilometer till centrala Flen, med all tänkbar service.

Övrigt

P-platser för hyresgäster och besöksparkering finns att tillgå i direkt anslutning till fastigheten. På den stora gårdsplanen finns gott om uppställningsplatser för lastbilar och gods.


Kontakta annonsör
Markus Gahnfelt
073-9808041
Mobil:
markus.gahnfelt@nordicpm.se


Kontakt

Markus Gahnfelt Markus Gahnfelt
073-9808041
Mobil:

markus.gahnfelt@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 38 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289241

Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning