Tillbaka
Lager, Borås, Ramnaslätt, 1245 m2

Industrigatan 29

Lager- och lättproduktions lokal med 3 st portar i markhöjd och bra takhöjd. I lokalen finns ett litet kontor samt wc.Fiber beräknas finnas i fastigheten från december månad.4.2 meter lägsta punkt under takbalk.

Kommunikationer

Borås har järnväg i fyra riktningar och är en knutpunkt där fyra riksvägar möts. Till Landvetter flygplats är det cirka 25 minuter med bil varifrån det går att resa med direktflyg till bland annat till Stockholm, Västerås, Borlänge, Paris, London eller Bryssel. Med flygbussen är det enkelt och bekvämt att åka från och till Landvetters flygplats. Turerna går med jämna intervaller cirka 1 gång i timmen.

Service

I Borås finns ett brett utbud av nöjen, kultur och service - på bekvämt avstånd. I staden finns många parker och runtom ligger flera friluftsgårdar som bra utgångspunkt för utfärder till skogar, sjöar och friluftsområden i närheten. Borås strategiska läge är ett skäl till att många företag väljer Borås. Med över 100 000 invånare är Borås landets trettonde största kommun. Förutom centralorten Borås finns det 20 tätorter i kommunen.

Omgivning

Ramnaslätt industriområde ligger med bekvämt avstånd till R40 ca 5 km väster om Borås. Strax utanför Borås, i utkanten av ett industriområde, ligger fastigheten nära grönområden.


Dokument

Dela på linkedIn

Kontaktinformation

Urban Terling Urban Terling
08-503 853 61

urban.terling@corem.se
Corem Property group AB Corem Property group AB
www.corem.se
Objekt-id: 256133