Marknadsgatan 5

Butik/Kontor, 101 m2, Uppsala, Gränbystaden

Bra strategiskt läge för din butik eller ditt kontor i direkt anslutning till Gränbystadens galleria.

I ett av Gränbystadens bästa lägen, längs med det trevliga promenadstråket intill gallerian finns en yta kvar att hyra om 101 kvm. Lokalen som ligger i markplan är ljus och fräsch och anpassas med fördel både till butiksyta eller kontor. Gränbystaden har Uppsalas bästa kundflöde, ett fantastiskt serviceutbud och mycket goda parkeringsmöjligheter för såväl anställda som besökare. Detta, i kombination med närhet till E4 och Arlanda, gör Gränbystaden till ett perfekt läge.

Omgivning

I Gränbystaden blandas handel, kontor, bostäder, kultur, lärande och service, allt i en dynamisk mix. Gränbystaden brukar kallas för Uppsalas andra stadskärna och är ett handelsområde som bjuder på spännande möten och upplevelser. Kombinationen av galleria och volymhandel gör handelsplatsen till ett enkelt val för många Uppsalabor. Gränbystaden är en av de mest expansiva delarna av Uppsala, i framtiden är den sannolikt helt integrerad med Uppsalas innerstad.

Planlösning

Flexibel och öppen planlösning som anpassas i samråd med tillträdande hyresgästs. Det finns även två avgränsade rum, ett för konferens och ett personalrum med pentry samt kapprum med en handikappsanpassad toalett. Fönster och entrén vetter mot en tvärgata till Marknadsgatan.

Kommunikationer

Gränbystaden har ett bra kommunikativt läge intill E4 både med bil samt med täta bussavgångar från Uppsala centrum som gör det lätt att ta sig dit. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter och kommunalt finns frekventa avgångar varje dag för både SJ-trafik och pendeltåg till Uppsala centrum.

Kontakta annonsör
Eva Troell
070-861 13 30
eva.troell@atriumljungberg.se


Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Gränbystaden