Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kungsgatan 115

Butik, 556 m2, Uppsala, Kungshörnet

Med bästa skyltläge intill Kungsängsleden med goda parkeringsmöjligheter finns denna stora butikslokal med stora glaspartier och varuingång.

Välkommen till Kungsgatan 115 och den här stora ljusa genomgående gavellokalen intill Kungsängsleden. Stora fönsterpartier släpper in ljuset i lokalen och gör den mycket trivsam. Läget är det allra bästa för bra tillgänglighet. Utanför lokalen finns det gott om parkeringsplatser för såväl hyresgäster som besökare. Denna lokal är speciellt lämplig som större butik eller utställning av möbler, bilar eller liknande. Lokalen intill bedriver träningsverksamhet.

Fastigheten består av 5 fristående 3-våningshus. Varje huskropp har sin egen entré med hiss. Fastigheten har både kontorslokaler, butiker och stor parkering med många platser.

Omgivning

Kungshörnet har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden vid Uppsalas södra infart. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla lokallösningar för såväl det mindre som det stora företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.

Planlösning

Stora ljusa öppna ytor med glaspartier i 3 väderstreck. Välkomnande entré mot stor butiksyta i öppen planlösning med stolpar och ett pentry. Kontor med fönster mot butiken, HWC med dusch och förråd/städskrubb. På baksidan finns en stor dubbel garageport för varutransporter. Här finns möjlighet att anpassa lokalen efter verksamhetens behov.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 1 och 8 trafikerar Kungshörnet och flera andra bussar passerar på Kungsgatan. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Service

I Kungshörnet finns ett stort serviceutbud. Det finns många butiker och restauranger i fastigheten. Det finns även kontors-/sportbutiker, snabbgrossist, biluthyrning och bensinmack. Kungsporten som finns på andra sidan Kungsgatan kommer i höst få en konferensanläggning, som kan nyttjas av våra hyresgäster.

Kontakta annonsör
Ellica Strindberg
010-482 71 22
ellica.strindberg@klovern.se


Kontakt

Ellica Strindberg Ellica Strindberg
010-482 71 22

ellica.strindberg@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 340 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 292550

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Kungshörnet

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning