Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsgatan 113

Butik, 373 m2, Uppsala, Kungshörnet

Stor butikslokal med bra skyltläge på Kungshörnet!

Välkommen till Kungshörnet och denna stora butikslokal med stor utvecklingspotential. Lokalen har stora skyltfönster ut mot Kungshörnets parkeringsplats och Kungsgatan. Här finns både ett modernt pentry, kassavalv och lagerdel med stort port mot lastkaj. Det finns omklädningsrum med dusch/wc samt möjlig kontorsdel. Trevlig lokal med bra affärsläge, bra kommunikationer och goda parkeringsmöjligheter.

Omgivning

Kungshörnet har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden vid Uppsalas södra infart. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla lokallösningar för såväl det mindre som det stora företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.

Planlösning

Trevlig butikslokal med stora butiksytor med skyltfönster och kundingång. Kontorsrum, pentry, omklädningsrum samt kassaval och lagerdel med dörr ut till lastkaj för varuinlämning.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 1 och 8 trafikerar Kungshörnet och flera andra bussar passerar på Kungsgatan. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Service

I Kungshörnet finns ett stort serviceutbud. Det finns många butiker och restauranger i fastigheten. Det finns även kontors-/sportbutiker, snabbgrossist, biluthyrning och bensinmack.


Kontakta annonsör
Åsa Svedjetun
070-342 22 55
asa.svedjetun@klovern.se


Kontakt

Åsa Svedjetun Åsa Svedjetun
070-342 22 55

asa.svedjetun@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 310 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 293345

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i KungshörnetLiknande lediga lokaler i Kungshörnet

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning