Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Gnistagatan 5

Butik/Industri/Kontor, 1000 - 7500 m2, Uppsala, Östra Fyrislund

Nyproduktion i Bästa läget i Östra-Fyrislund.

I Bästa läget i nya Östra-Fyrislund nyproduceras en fastighet för just din verksamhet. I Uppsalas främsta industriområde får du en skräddarsydd lokal direkt vid Almunge vägen och E4an.
Kontakta Mikael på 0725-181750 för mer information.

NYPRODUKTION

Fastigheten uppförs och anpassas utefter era behov. Byggnadshöjd cirka 12 meter. Läget lämpar sig Industri, logistik, bilhandel, Business to business,  kontor och viss typ av handel. Totalt går det att uppföra en byggnad om 5 500 kvm i markplan, möjlighet finns att göra entresolplan för att tillskapa mer yta. Det är också möjligt att dela upp i mindre enheter, från 1 000 kvm.
 

ENTRÉN TILL ÖSTRA FYRISLUND

Fastigheten ligger i Östra Fyrislund och är starten och skyltfönstret till det helt nya området. Läget är mittemot Danmark-Säby, där Väg 282 som utgör en viktig infartsled i Uppsala kommer att vara huvudgatan. Väg 282 byggs nu om till en fyrfilig väg. En ny huvudgata (Söderhällbygatan) i nord/sydlig riktning ansluter det nya verksamhetsområdet till väg 282 och Rapsgatan. Till områdets större vägar kopplas en lokal väg för att skapa god tillgänglighet i området. I området finns gott om övrig service såsom restauranger, bensinstation och matvarubutiker. Regionbussarna stannar precis utanför tomten.


Kontakta annonsör
Mikael Karlsson
072-518 17 50
mikael.karlsson@nordier.se


Kontakt

Mikael Karlsson Mikael Karlsson
072-518 17 50

mikael.karlsson@nordier.se

Fler lokaler för kontakt


Nordier Property Advisors AB

Fler lokaler från Nordier Property Advisors AB

www.nordier.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 282799
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning