Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Fyrisborgsgatan 2

Butik, 400 - 1000 m2, Uppsala

Nu erbjuder vi en toppmodern butikslokal med bästa skyltläge ut mot Tycho Hedens Väg.

Trevlig butikslokal med god exponering genom utmärkt skyltläge samt hela lokalens entre och framsida är av skyltfönster.
Lokalen har en flexibel planlösning och känneteckans idag av en stor öppen butiksyta, mindre kontorsdel samt inlastning med mindre lageryta.

Lokalen har god tillgänglighet och det finns två lastkajer till lokalen.

Omgivning

Fyrislund är ett område som kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen. I området finns även handel, industri och kontor.
Området har även nära till grönområdet och trevliga promenadstråk.

Kommunikationer

Från fastigheten finns mycket goda kommunikationer till Uppsala centrum. Cirka vart 10 minut går en buss från området under normala kontorstider. Fastigheten har även närhet till E4ans infart till Uppsala vilket möjliggör ger närhet till Stockholm och Arlanda.

Service

I området finns flertalet uppskattade restauranger. I Boländernas handelsområde finns ett brett serviceutbud med företax som ex Ikea, Bauhaus, Rusta, max med flera andra.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.


Kontakta annonsör
Carl Sjöberg
08-4023482
carl.sjoberg@fastpartner.se


Fastpartner AB

Utvalda lokaler från Fastpartner ABLiknande lediga lokalerHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning