Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Östra Långgatan 32A

Butik/Kontor, 39 m2, Trosa

Nu finns chansen att hyra mitt i centrala Trosa!

På Östra Långgatan precis intill busstorget finns nu möjligheten att hyra bra lokal om 39 kvm med fint skyltläge ut mot gatan. Här har tidigare Trosa Kiropraktik haft sin verksamhet.

Ljusa fina ytor med två stora fönsterpartier ut med kullerstensgatorna. Genomgående ljusa väggar och mörk parkett på golvet. Idag har lokalen ett mindre behandlingsrum samt ett större för rehabiliteringsövningar, wc samt pentry.

Lokalen finns tillgänglig från 1 september.

Varmt välkommen att lämna ditt intresse eller kontakta ansvarig uthyrare!

Omgivning

Trosa är ett mycket vackert och pittoreskt område där den småskaliga bebyggelsen består av bostäder som varvas med hamnbodar, små butiker, restauranger och kaféer samt en gästhamn som gör Trosa hamn till en livlig mötesplats under sommarmånaderna.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer

Bil Genom läget i Trosa hamn är det både enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten, då den ligger alldeles nära Högbergsgatan (väg 218), som löper som en pulsåder från hamnen till Trosas norra delar.

Buss Endast ca 150 meter från fastigheten finns Trosa centrums busshållplats som trafikeras av linjerna 802 (Trosa-Vagnhärad-Södertälje), 550 & 805 (Trosa-Vagnhärad) samt Trosabussen som går mellan Stockholm och Trosa.

Service

I centrala Trosa finns även gott om service i form av bl.a. butiker, banker, apotek, mäklare, hotell, pensionat och vandrarhem, matbutiker, restauranger och caféer m.m. Staden är ett populärt utflyktsmål och sommartid kommer många turister, och besöksnäringen är därför välutvecklad i kommunen.
Nere i hamnen runt Fiskargatan finns flera populära restauranger, små butiker och hamnbodar som är välfrekventerade under sommarmånaderna.

Kontakta annonsör
Hannah Eriksson

hannah.eriksson@nordicpm.se


Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning