Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Fiskargatan 7

Butik, 65 m2, Trosa

Butik om 65 kvm för Pop Up eller långsiktig etablering på Fiskargatan 7 invid gästhamnen i Trosa.

Flexibel butikslokal med ett attraktivt läge på Fiskargatan mitt emot restaurang Fina Fisken och vägg i vägg med Hamngården i Trosa Hamn, där bl.a. den välbesökta Trosa sjökrog finns.

Lokalen har ett perfekt läge för etablering av Pop Up-butik där möjlighet ges att nyttja Trosas enorma dragkraft under sommarmånaderna när den köpstarka befolkningen får ett stort ytterligare tillskott av sommargäster. Exponera ditt varumärke, lyft en kollektion eller öppna outlet.

Lokalen har entré och skyltfönster mot Fiskargatan, och i anslutning till entrén finns en mindre gårdsplan som får nyttjas av lokalhyresgästen.

Lokalens planlösning är flexibel och består i dagsläget av en stor och ljus genomgående yta vars inre delar även har utgång till en mindre inbyggd innergård, samt till ett yttre förråd och fastighetens bakgård.

Lokalen är i ett gott skick med väggar som har vitmålad bröstpanel samt delvis helkaklade väggar. Lokalen kan anpassas med planlösning och ytskikt för att passa lämplig verksamhet som kompletterar den befintliga restaurangen, kaféet och butikerna i intilliggande Hamngården.

Tveka inte att kontakta oss om du vill boka en visning eller veta mer om lokalerna.

Omgivning

Trosa hamn är ett mycket vackert och pittoreskt område där den småskaliga bebyggelsen består av bostäder som varvas med hamnbodar, små butiker, restauranger och kaféer samt en gästhamn som gör Trosa hamn till en livlig mötesplats under sommarmånaderna. Vägg i vägg med fastigheten ligger exempelvis Hamngården, som består av tre sammanhållna huslängor med Trosa sjökrog, kafé och sommaröppna butiker.

Planlösning

Lokalen utgörs till övervägande delar av en större öppen yta, med entré och skyltfönster mot Fiskargatan. Direkt utanför entrén finns en mindre gårdsplan som kan nyttjas fritt av lokalens hyresgäst för exempelvis skyltning eller uteservering.

I lokalens inre delar finns en avdelad yta med pentry och bakdörr som leder till ett förrådsutrymme, vilket i sin tur har en dörr till fastighetens bakgård. Intill denna yta finns även en dörr till en egen innergård/uteplats, med väggar och tak som avskärmar den från fastighetens bakgård. I anslutning till lokalens entré finns även ett rymligt HWC.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer

Bil Genom läget i Trosa hamn är det både enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten, då den ligger alldeles nära Högbergsgatan (väg 218), som löper som en pulsåder från hamnen till Trosas norra delar.

Buss Endast ca 150 meter från fastigheten finns Trosa hamns busshållplats som trafikeras av linjerna 802 (Trosa-Vagnhärad-Södertälje), 550 & 805 (Trosa-Vagnhärad) samt Trosabussen som går mellan Stockholm och Trosa.

Service

I de omgivande kvarteren runt Fiskargatan finns flera populära restauranger, små butiker och hamnbodar som är välfrekventerade under sommarmånaderna. I centrala Trosa finns även gott om service i form av bl.a. butiker, banker, apotek, mäklare, hotell, pensionat och vandrarhem, restauranger och kaféer m.m. Staden är ett populärt utflyktsmål och sommartid kommer många turister, och besöksnäringen är därför välutvecklad i kommunen.

Kontakta annonsör
Hannah Eriksson

hannah.eriksson@nordicpm.se


Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning