Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Nybrogatan 19

Butik, 246 m2, Sundsvall, Centrum

Trevlig butikslokal med stora skyltfönsterTrevlig lokal som fungerar bra både som butik samt kontorsverksamhet. Fastigheten är belägen i stadskärnan och har en trevlig innergård. Om önskas finns en stor källare med förvaringsutrymmen att tillgå.

Omgivning

Här finns Statsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, äventyrsbad, GIF Sundsvalls hemmaarena Norrporten arena och Sundsvalls Dragons hemmaarena på Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Här finns småbåtshamn, promenadstråk, teater- och musikscener och mycket, mycket mer.

Kommunikationer

Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun.Sundsvalls centralstation ligger på promenadavstånd och har flera avgångar dagligen med snabbtåget SJ3000 från Stockholm samt även flera dagliga avgångar med "Nabotåget" från Östersund och Åre. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall direktflyg till Stockholm, Gotland, Karlstad, Göteborg och Luleå.

Service

Här finner du självklart det mesta som banker, posten, polisen, mataffärer, närbutiker och en rad företag av olika slag. Vårdcentralen Centrum och Folktandvården Centrum Sundsvall finns i närheten.


Kontakta annonsör
Anders Kaulich
060-524568
Anders.Kaulich@balder.se


Fastighets AB Balder

Utvalda lokaler från Fastighets AB Balder i Centrum


Liknande lediga lokaler i Centrum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning