Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Veddestavägen 13

Butik, 2100 m2, Stockholm, Järfälla

Denna rymliga lokal, består av stora och öppna ytor med betonggolv, och har tidigare varit en del av Willys stora matbutik och lager. Lokalen nås via två stora lasthissar, som klarar 1 000 kilo vardera, och som leder till en lasthall med utvändig lastkaj för tyngre transporter.

Detta är ett bra tillfälle att hyra lokaler till en attraktiv hyresnivå, 900 kr/kvm/år (inklusive kostnader för el, värme och fastighetsskatt), då fastigheten planeras att rivas på sikt för att ge plats åt nya bostäder. Lokalerna hyrs därför ut i befintligt skick, med rivningskontrakt, för 900 kr/kvm/år, utan besittningsskydd, fram till som längst 2018-12-31.

Verksamheten i lokalen får dock inte störa den intilliggande lokalen, Stadsmissionens matvarubutik Matmissionen och deras kunder.

Lokalen består av stora öppna ytor som delvis avgränsats via innerväggar.

Omgivning

Fastigheten ligger belägen i södra delen av Veddesta, nära Barkarby i Järfälla. Området präglas av företagande, företrädesvis kontor, lätt industri, lager och handel.

I området ligger även nybyggda träningsanläggningen Komethallen med gym, golfhall, bordtennis, innebandy, badminton, squash, samt jätteloppis. Strax intill ligger även Veddestavallens Idrottsplats. I intilliggande fastighet öppnar hösten 2017 en trampolinparkanläggning.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt lägger fastigheten i ett mycket lättåtkomligt läge nära Viksjöleden och ett par minuter från E18.

Strax intill fastigheten huset finns busshållplats för linjerna 178, 541 och 553, som smidigt tar dig till och från bl.a. Barkarby station, Jakobsbergs station, Backlura, Mörby station, Danderyds sjukhus, Helenelunds station, Kista Centrum, Akalla, och Vällingby.

Till Barkarby pendeltågsstation är det cirka 700 meters promenadväg.

Service

I fastigheten finns en lunchrestaurang med buffé, samt ett antal butiker som exempelvis livsmedel, blomsteraffär, frisör, klädesaffär, presentartiklar, m.m.

I närområdet finns fler restauranger, bensinstation, möbelbutik, tvätt, motorfordonshandel, ett flertal yrkesbutiker med varierande inriktning m.m.

Övrigt

Det finns gott om p-platser för hyresgäster och besökare i direkt anslutning till fastigheten.


Kontakta annonsör
Linda Strid
08-4068027
072-7078027
linda.strid@nordicpm.se


Kontakt

Linda Strid Linda Strid
08-4068027
072-7078027

linda.strid@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 39 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 277859

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i Järfälla


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning