Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Västra Järnvägsgatan 7

Kontor, 622 m2, Stockholm, City

På ett av Stockholms mest centrala lägen finner ni denna lokal. Mycket fönster skapar en härlig känsla av ljus och rymd. Fastigheten är belägen i direkt närhet till både T-centralen och cityterminalen vilket gör det fördelaktigt för de som behöver närhet till kommunikationer även till Arlanda Express och flygbussarna. Här har du självklart också närhet till all tänkbar service. Välkomna!

Omgivning

Bästa tänkbara med både T-centralen och cityterminalen som granne.

Övrigt

Fastigheten är belägen i mitten av Stockholm City Väst, granne med Stockholm Central, Waterfront och World Trade Center.

Klarabergshuset uppfördes 1953 och genomgick en genomgripande renovering 2007 då även 2 våningar byggdes på. Kontoren är moderna, ljusa och flexibla med god takhöjd. Varje plan består av ca 2000 m² som kan delas upp i 3-4 enheter.

Totalt omfattar fastigheten ca 22000 m² uthyrbara ytor samt ett garage om ca 50 p-platser. De största hyresgästerna är Ongame, Vetenskapsrådet och Posten.

City14430

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


AFA Fastigheter

Utvalda lokaler från AFA Fastigheter i City


Liknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning