Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vårbergsvägen 2

Butik, 2607 m2, Stockholm

Tillfälle att hyra en attraktiv volymhandelslokal under två år i SKHLM – Skärholmen Centrum.

Tillfälle att hyra en attraktiv volymhandelslokal strategiskt belägen i SKHLM – Skärholmen Centrum.

Lokalen är disponerad över två plan och möjlighet finns att öppna upp lastintag direkt från p-garaget i SKHLM

Komplett med färdiga kontorslokaler samt WC

Tillägg på bashyran tillkommer

SKHLM

Skärholmen i sydvästra Stockholm har ett mycket strategiskt geografiskt läge och med bästa möjliga förutsättningar för effektiv logistik och lagerhållning med dess omedelbara närhet till E4/E20.
 Området är framförallt kännetecknat av SKHLM - Skärholmen Centrum – vilket är ett av Sveriges största köpcentrum med ett rikt handelsutbud som årligen lockar 15 miljoner besökare.
SKHLM erbjuder över 3000 parkeringsplatser samt 100 butiker av internationella varumärken med ett komplett service utbud, kompletterat med över 20 olika restauranger och caféer.
I det direkta närområdet återfinns dessutom handelsplatserna Kungens Kurva och Heron City, vilka erbjuder ett starkt komplement till SKHLM i form av IKEA, banker, bensin, hotell, vård och annan handel.

KOMMUNIKATIONER

SKHLM är extremt tillgängligt via E4/E20 södergående, med en direkt avfart direkt intill fastigheten, ”Skärholmen N C”, genom vilken det tar cirka 15 minuter till centrala Stockholm eller Södertälje.
Via ”Smistavägen” tar du dig enkelt till Kungens Kurva och Segeltorp, genom närliggande Skärholmsvägen når du även Vårby och Sätra.
På torget framför entrén till SKHLM återfinns Skärholmen tunnelbanestation, som du via röd linje 13 når från Stockholms T-Central på 22 minuter. Uppemot 10 stycken olika bussar trafikerar området runt SKHLM.
I det direkta området kring fastigheten pågår arbetet för ”Förbifart Stockholm” vilket är en ny sträckning för E4/E20. Den nya sträckningen kommer att löpa i det direkta närområdet från SKHLM upp till Häggvik norr om Stockholm, och därmed ha en direkt positiv inverkan på området runt SKHLM. Syftet med projektet är att knyta samman de södra och norra länsdelarna och samtidigt avlasta infarterna till Stockholms centrala delar.
Redan idag är regionen kring Skärholmen ett mycket starkt läge för lager och logistik, tack vare den strategiska placeringen med utmärkta kommunikationer. Väl i drift så kommer Förbifart Stockholm ytterligare förstärka det geografiska läget och medföra ännu kortare ledtider för transporter både norr och söderut från Stockholmsregionen, och därmed ha de bästa tänkbara förutsättningarna för effektiv logistik.


Kontakta annonsör
Victor Estwall
++46704414134
victor.estwall@nordier.se


Kontakt

Victor Estwall Victor Estwall
++46704414134

victor.estwall@nordier.se

Fler lokaler för kontakt


Nordier Property Advisors AB

Fler lokaler från Nordier Property Advisors AB

www.nordier.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 277019

Liknande lediga lokaler

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning