Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sturegatan 1

Butik/Kontor, 5493 m2, Stockholm, City

Detta kontor på 5 493 kvm som ligger mitt i centrala Stockholm är unikt. Den är fördelad på 7 våningar med olika förutsättningar. Har en bra standard och nog det bästa skyltläget i Stockholm. Det är mestadels öppet men det finns en hel del mötesrum och mindre kontorsrum. En stor och trevlig entré med stora fönster som ger en välkomnande känsla.

Omgivning

Ligger mitt i finansdistriktet på Stureplan. Har Sturegallerian som granne där det finns restauranger och allt man kan önska sig. Humlegården ligger intill där kan man ta en trevlig promenad eller träna.

Kommunikationer

Ligger intill Östermalmstorgs tunnelbanestation. Utanför går flera busslinjer som 1 och 2. Med en promenad på 10 min så är du vid Stockholms centralstation.

Service

Har Sturegallerian som granne där du finner restauranger, butiker och Sturebadet. I Fastigheten finns Scandic Anglais med restaurang och bar.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Johan Andersson
070 819 68 52
johan.andersson@newsec.se


Newsec Asset Management AB Sthlm

Utvalda lokaler från Newsec Asset Management AB Sthlm i CityLiknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning