Störtloppsvägen 20

Butik, 74 m2, Stockholm

Butik i västertorps centrum
Mysig butik i Västertorps Centrum om ca 74 kvm

BESKRIVNING

Välkommen till en fantastisk möjlighet att skapa ett levande och attraktivt torg och centrum i Västertorp! Nu har du chansen att förvärva en unik lokal om ca 74 kvm som idag används som en second hand butik, men som kan bli något ännu mer spännande och dynamiskt.
Lokalen är belägen mitt i Västertorps centrum, med 2h betalparkering precis utanför dörren samt gott om buss- och tunnelbaneförbindelser i närområdet. De stora skyltfönstren ger lokalen ett fantastiskt ljusinsläpp och möjlighet att visa upp din verksamhet på ett effektivt sätt.
Intill butiken finns all typ av närservice, vilket garanterar att din verksamhet kommer att få synlighet och kunder. Lokalen har en större yta för handel, med möjlighet att utnyttja bakomliggande utrymme som idag används som kontor/fotostudio men som kan disponeras som ytterligare butiksyta vid behov.
Bostadsrättsföreningen önskar en levande rörelse i lokalen som kan förliva torget och centrumet, vilket ger en unik möjlighet att skapa något spännande och attraktivt i området.
Så om du är en entreprenör eller företagare med stora drömmar och idéer, är detta en unik möjlighet att skapa något speciellt och skapa en varaktig verksamhet i Västertorp. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Pris Bud

ÖVERL. MED ÖVERL.VEDERLAG

Vid budgivning skall vinnande bud erlägga 10% av överlåtelseavgiften på anvisat klientmedelkonto i väntan på att få verksamhetheten godkänd av hyresvärden. Vid kontraktskrivning eller annat jämbördigt bindande avtal av lokalen skall resterande belopp erläggas till säljaren. Blir verksamheten ej godkänd av hyresvärden går handpenningen oavkortat tillbaka till köparen.

ANNONSERING

Annonsören reserverar sig för felskrivningar och sådant som ligger utanför annonsörens kontroll vid ett eventuellt övertagande av hyreskontraktet. Såsom hyreshöjningar, villkor för kontraktslängder med mera. Underlaget i annonsen är baserad på befintliga kontrakt och muntliga uppgifter från hyresgästen.

PUL
Genom att maila, ringa eller på annat sätt kontakta Locus Advice för denna annons godkänner ni att vi registrerar er i vårt spekulantregister. Spekulantregistret används för att skicka ut matchningar på andra objekt samt nyhetsbrev.

VISNING/KONTAKT - TIM

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.
För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Tim Ringdahl Liljegren på tel 08-558 094 41.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00
Locus Advice tel 08-558 094 40

LOCUS ADVICE IN BRIEF

Locus Advice i Stockholm AB är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.
Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler