Stenkvistavägen 11

Butik, 77 - 160 m2, Stockholm, Högdalen

Denna flexibla och delbara lokal ligger på markplan i det nybyggda bostadshuset mittemot sim- och idrottshallen i Högdalens centrum.

Lokalen lämpar sig väl för såväl butik som kontor och har ett attraktivt hörnläge, med fönster i två väderstreck och god tillgänglighet via egen entré direkt mot Högdalsplan och stora, glasade fasadpartier med fin exponering mot gångstråket.

Goda möjligheter att kunna påverka utformningen och skräddarsy en optimal lokal som anpassas med planlösning, inredning och installationer för att passa tillträdande hyresgästs verksamhet. Inflyttning kan ske tidigast i november 2017.

Vi ser gärna en hyresgäst med en verksamhet som erbjuder de boende i fastigheten och området en bra service, alternativt en kontorsverksamhet med kommersiell inriktning som exempelvis mäklarbyrå. Verksamheten bör dock vara bullerfri då lokalen ligger i ett bostadshus.

Fastigheten är en av de två första som färdigställts i de nya teaterkvarteren som håller på att byggas med åtta nya flerbostadshus med ca 450 nya lägenheter.

Lokalen består till övervägande del av en stor öppen yta i hörnläge på bottenvåningen, med fönster i två väderstreck. I lokalens inre finns förrådsyta, personalutrymme med pentry och WC.

Ytorna går att dela upp till två separata lokaler om 77 kvm respektive 83 kvm, och planlösningen kan anpassas för att möta tillträdande hyresgästs önskemål om toppmoderna, yteffektiva och ändamålsenliga lokaler.

Omgivning

Högdalen ligger i Söderort och gränsar till Bandhagen, Örby, Rågsved, Fagersjö och Gubbängen. Den mesta av bebyggelsen i området är från mitten av 1950-talet. I Högdalens centrum finns ett femtiotal butiker, service, systembolag, bowling, sim- och idrottshall, bibliotek, samt den kulturminnesmärkta Vantörs kyrka från 1959.

Fastigheten där denna lokal finns är helt nybyggd och ligger precis intill Högdalen Centrum, Högdalshallen och Fria teatern, på platsen där den tidigare skolan låg. I teaterkvarteret kommer åtta nya flerbostadshus med ca 450 lägenheter att uppföras, varav detta är ett av de första som färdigställs och ligger närmast Högdalen Centrum.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt lägger fastigheten i ett ypperligt läge, nära väg 229 (Örbyleden) och väg 271 (Magelungsvägen), samt bokstavligen ett stenkast från Högdalens t-banestation och busstorg.

T-banestationen Högdalen ligger längs tunnelbanans gröna linje mot Hagsätra, och en resa till T-centralen tar ca 20 minuter.

Vid busstorget finns busshållplats för ett flertal busslinjer, som t.ex. 165 (Farsta-Liljeholmen) 167 (Farsta-Älvsjö), 172 (Skarpnäck-Norsborg), 190 (Farsta-Stockholm C) och 195 (Hagsätra-Stockholm C).

Service

Fastigheten ligger precis invid Högdalen Centrum, som är ett utomhuscentrum vid tunnelbanestationen med cirka 70 butiker och restauranger. Här finns bl.a. matvaruaffärer som ICA Maxi och Coop, samt detaljhandel och service i form av gym, sim- och idrottshall, teater, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, apotek, postombud, frisörer, systembolag, m.m.

Övrigt

Det finns gott om p-platser på intilliggande gator. I Högdalens centrum finns gott om parkeringsplatser med 2 timmars fri parkering.


Kontakta annonsör
Ulrica Sjölund
08-4068030
070-6568014
ulrica.sjolund@nordicpm.se


Kontakt

Ulrica Sjölund Ulrica Sjölund
08-4068030
070-6568014

ulrica.sjolund@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 38 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 278270

Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning