Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sorterargatan 9

Butik/Industri/Kontor, 1900 m2, Stockholm, Vinsta

Anpassningsbar lokal i expansiva Vinsta! Goda kommunikationer med gångavstånd till t-bana. Vuxenutbildning, kontor eller industri fungerar här!

Huset uppfördes år 1964.

Omgivning

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till Vinsta Handelsplats i Johannelund. Handelsplatsen i Vinsta är sammanlagt 25 000 kvadratmeter stor och består av äldre industrilokaler som byggts om för att passa bl.a. handel. Förbifart Stockholms på- och avfarter byggs i nära anslutning till Johannelunds T-banestation.

Planlösning

Lokalens planlösning utgörs idag av en mix av kontorsrum och öppna produktionsytor. Planlösningen är dock flexibel och lokalytorna kan öppnas upp eller rumsindelas efter behov. Här finns möjlighet att skapa en optimal lokal för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa ytorna efter önskemål. Det är möjligt att dela av lokalen men fastighetsägaren kommer inte att börja med att dela lokalen för endast en mindre yta. Lasthiss går att nyttja via lokalen i entréplan.
Lokalen passar exempelvis för kontor, lättare produktion eller vuxenutbildning.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med endast ett fåtal minuters promenad till Johannelunds T-banestation (grön linje). Bra bussförbindelser; linje 116 passerar knappt 200 m bort (Vällingby-Spångastation), linje 179 passerar ca 400 bort (Vällingby - Spånga -Tensta - Kista – Sollentuna) och buss 543 (Vällingby - Vinsta - Jakobsberg). Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20.

Service

Snett över gatan ligger Vinsta Gross. Kort gångavstånd till Vinsta Handelsplats med bl.a. Coop Forum. Flera trevliga restauranger finns i de närmsta kvarteren. Det är ca tio minuters gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
Hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

Hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291414
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning