Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Solnavägen 27-29

Butik, 147 m2, Stockholm, Råsunda

Öppen och flexibel planlösning och hela 3,5 meter i takhöjd. Bra skyltläge mot Solnavägen/Frösundaleden och granne med Telenors huvudkontor. Ytan går att sammanlänka med grannlokalen.

Omgivning

Solna är idag Sveriges mest företagstäta stad. I de nya kvarter som skapas i Råsunda är kopplingarna till både världen runt omkring och den lokala atmosfären extra tydliga. Här omkring finns företagens internationella utblick, energi och driv, samtidigt som den lokala närvaron och avslappnade stilen i området bidrar till en attraktiv helhet. Det nya kontorsläget i Råsunda är perfekt på mer än ett sätt: Här får företaget en stark närvaro i en alldeles särskild och verklighetsnära atmosfär.

Planlösning

Denna nybyggda fastighet kommer att stå klar under 2018 och lokalen är klar för inflyttning 1 maj samma år, med Telenor som största hyresgäst. Vi bygger kontoret efter en hög standard vad gäller materialval och utförande. Dessutom kommer det att finnas en större butik/showroom lokal och en restauranglokal i entréplan.

Läs mer på

http://www.no1rasunda.se/

Kommunikationer

Vår nya fastighet i Råsunda ligger i ett mycket bra läge. Du når hit snabbt och enkelt från hela Stockholmsområdet med spårbunden trafik. Det är bara 20 meter till tvärbanan, 70 meter till tunnelbanan och närhet till flertalet busslinjer. Det finns också cykelbanor i alla väderstreck och de gånger du behöver bilen kan du glädja dig åt både bra vägar och rikligt med parkering. Förbindelserna till Arlanda och Bromma flygplats är dessutom ypperliga.

Service

Det finns mat och service för alla humör och smaker. I direkt anslutning ligger Solna Centrum där du snabbt och smidigt kan lösa ärenden på lunchen eller efter jobbet. Här finns 120 butiker, restauranger och kaféer. Dessutom hittar du banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel, resebyrå, vårdcentral, tandläkare och bibliotek.

Inom 10 minuters promenad, eller en station med nya tvärbanan, ligger Arenastaden med bland annat Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum, och Friends Arena, med fotbollsmatcher och evenemang i världsklass.


Kontakta annonsör
Sargon Yan

sargon.yan@fabege.se


Fabege Storstockholm AB

Utvalda lokaler från Fabege Storstockholm AB i RåsundaLiknande lediga lokaler i Råsunda

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning