Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Solna Strandväg 5

Butik/Kontor, 625 - 887 m2, Stockholm, Solna

Lokal som passar utmärkt för sällanvaruhandel, vi ser gärna en cykelbutik med cykelservice i området.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde med bra kommunikationsmöjligheter. För den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Planlösning

Låglager och kontor i markplan med möjlighet till såväl varuintag som separat kundentré. Lokalen går även att dela av till ca 625 kvm.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4an. Från Sundbybergs station avgår pendeltåg, tvärbana, fjärrtåg och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand.

Service

Flera välbesökta restauranger finns i området, varav en i fastigheten. Thelins konditori ligger runt hörnet. Pressbyrå, frisör, kemtvätt och träningsmöjligheter finns i närområdet. Övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna och Sundbyberg centrum.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i SolnaLiknande lediga lokaler i SolnaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning