Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Söderbyvägen 1 C

Butik, 200 - 550 m2, Stockholm, Arlandastad

Fin butikslokal i mycket bra läge i Arlandastad.Butikslokalen om totalt 550 kvm har en blandad planlösning med öppna ytor, lagerdel med lastintag samt kontorsrum. Butiken har ett utmärkt skyltläge och i samma fastighet finns butiker som Jysk och Mekonomen samt en mycket populär lunchrestaurang.Lokalen går att hyra från ca 200 kvm upp till 550 kvm.Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Brista industriområde ligger utanför Stockholm i nära och bra anslutningar till kollektivtrafik, anknytanade motorvägar samt Arlanda Flygplats. I- och i anslutning till Birsta ligger Märsta Centrum och Eurostop Arlanda med stor variation av butiker, restauranger och annan service

Kommunikationer

Märsta 21:34 är enkelatt ta sig till via diverse kommunikationsmedel. Fastigheten ligger endast minuter från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city.

Service

I området finns yrkesbutiker så som glasmästeri, elektronik, måleributiker etc..


Kontakta annonsör
Kenneth Lindberg
0850385362
kenneth.lindberg@corem.se


Corem Property group AB

Utvalda lokaler från Corem Property group AB i ArlandastadLiknande lediga lokaler i ArlandastadHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning