Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sjödalsvägen 21 A-B

Butik, 167 m2, Stockholm, Huddinge

Flexibel butikslokal i nybyggt bostadshus i projektet Sjödalsterrassen.

Lokalen passar som butik och/eller kontor och har ett attraktivt hörnläge, med stora skyltfönster i två väderstreck. God tillgänglighet via två egna entréer från gatan och med fin exponering mot gångstråket.

Goda möjligheter att kunna påverka utformningen och skräddarsy en optimal lokal som anpassas med planlösning, inredning och installationer för att passa tillträdande hyresgästs verksamhet. Inflyttning kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Vi ser gärna en hyresgäst med en verksamhet som erbjuder de boende i fastigheten och området en bra service, alternativt en kontorsverksamhet med kommersiell inriktning som exempelvis mäklarbyrå. Verksamheten bör dock vara bullerfri då lokalen ligger i ett bostadshus.

Fastigheten är en av de två första som färdigställts i de nya teaterkvarteren som håller på att byggas med åtta nya flerbostadshus med ca 450 nya lägenheter.

Omgivning

I Sjödalsterrassen byggs helt nya stadskvarter där ambitionen är att skapa en plats där energi och lugn går hand i hand. En plats där det är lätt att leva, umgås och må bra.

Området präglas av goda kommunikationer, skola, dagis, shopping, kultur, natur, nöjen och smakupplevelser.

Kommunikationer

Bussen stannar utanför porten och på promenadavstånd ligger Huddinge entrum och Huddinge station. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill.

Service

I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö med öppna gator och välkomnande torg. Här finns butiker som är fyllda med allt du behöver - livs, mode, teknik, böcker och mycket mer. Centrumet består både av väletablerade kedjor och många små lokala handlare.

Men Huddinge Centrum är mer än än bara shopping. Där erbjuds även ett brett utbud av nöje, service, mat och kultur. Just nu genomgår Huddinge Centrum en stor upprustnings- och moderniseringsperiod. Resultatet blir en

upprustad stadskärna där den unika torgmiljön bevaras, samtidigt som ny modern arkitektur tillkommer.


Kontakta annonsör
Ulrica Sjölund
070-6568014
Mobil:
ulrica.sjolund@nordicpm.se


Kontakt

Ulrica Sjölund Ulrica Sjölund
070-6568014
Mobil:

ulrica.sjolund@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 35 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291329

Nordic PM

Liknande lediga lokaler i Huddinge

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning