Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sicklastråket 31

Butik/Kontor, 93 m2, Stockholm, Sickla

Nu byggs första etappen på Nobelberget i Sickla – ett av Stockholms mest spännande områden. Lokal i markplan finns tillgänglig från hösten 2020.

Bygget av Nobelbergets första bostadskvarter pågår för fullt. 70-talet lägenheter kompletteras med trevliga butikslokaler i markplan och detta är lokal 3, omfattandes 93 kvm. Lokalen har egen entré mot Sicklastråket och stora skyltfönster pryder hela långsidan av fasaden.

Vid överlämning kommer wc, pentry, el-central och ventilation att vara färdigt, sedan bestämmer du resten. Rumsindelat eller öppen planlösning, undertak eller synliga installationer, val av belysning och mer därtill. Som hyresgäst här har du full frihet att anpassa lokalen efter just din verksamhet.

Nobelberget ligger precis intill Sickla köpkvarter med en mängd Restauranger och butiker samt goda kommunikationer in till centrala Stockholm. I området finns även flertalet kontor, bostäder, restaurang och en förskola.

Omgivning

Nobelberget är idag utkanten av gamla Sickla Industriområde och den del av Sickla som tills helt nyligen har använts för industriändamål. Med sin topografi och på grund av sin användning har området länge hållits stängt och varit otillgängligt för allmänheten.
Atrium Ljungberg har i samverkan med många människor inom musik, teater, konst och klubbverksamhet på senare år utvecklat Nobelberget till en av Stockholms mest spännande arenor för kultur och event.
Nu ska vi utveckla Nobelberget vidare till en banbrytande stadsdel med både bostäder, kontor och mötesplatser – både genom att bygga nytt och genom att bevara äldre byggnader. Utvecklingen av Nobelberget ger oss möjlighet att koppla samman stadsdelarna Hammarby Sjöstad och Sickla på ett naturligt sätt.

Planlösning

Eftersom hyresgästen ansvarar för det sista av färdigställandet är planlösningen flexibel och valfri.

Kommunikationer

Från Nobelberget tar du dig lika lätt till centrala Stockholm som till skärgården. Det finns flera busslinjer, tvärbana, Saltsjöbanan och flertalet cykelvägar. Framöver kommer tunnelbanans blåa linje till Sickla vilket gör dina resealternativ fler och din restid ännu kortare.

Service

Nobelberget är en del av Sickla Köpkvarter med långt över hundratalet koncept för både vardagsärenden och inspiration. Området lockar besökare med, inte bara traditionell handel och service utan även en unik blandning av kultur, kontor, upplevelser och härlig stämning.

Kontakta annonsör
Cecilia Carlstedt

cecilia@ccfk.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt Cecilia Carlstedt


cecilia@ccfk.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 79 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302339

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Sickla


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning