Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sickla industriväg 16

Butik, 47 m2, Stockholm, Sickla

Bygget av Nobelbergets första bostadskvarter pågår för fullt. 70-talet lägenheter kompletteras med trevliga butikslokaler i markplan och denna lokal omfattas av 47 kvm. Vid överlämning kommer wc, pentry, el-central och ventilation att vara färdigt. Sedan bestämmer du resten. Ska det byggas rum? Vill jag ha undertak eller synliga installationer? Typ av belysning? Detta ger full frihet att anpassa lokalen efter just din verksamhet.

Omgivning

Nobelberget är på god väg att bli en av Stockholms mest banbrytande stadsdelar med både bostäder, kontor och mötesplatser. Detta gör vi på Atrium Ljungberg både genom att bygga nytt och genom att bevara äldre byggnader. Utvecklingen av Nobelberget ger oss möjlighet att koppla samman stadsdelarna Hammarby Sjöstad och Sickla på ett naturligt sätt. Vi har i samverkan med många människor inom musik, teater, konst och klubbverksamhet på senare år utvecklat Nobelberget till en av Stockholms mest spännande arenor för kultur och event. Nobelberget är idag utkanten av gamla Sickla Industriområde och den del av Sickla som tills helt nyligen har använts för industriändamål. Med sin topografi och på grund av sin användning har området länge hållits stängt och varit otillgängligt för allmänheten.

Planlösning

Lokalen har egen entré mot Sickla Industriväg och stora skyltfönster pryder lokalen längs Sicklastråket. Eftersom takhöjden uppgår till nästan 5 m finns det möjlighet att bygga ett loft/entresol, vilket ger ytterligare yta till din verksamhet.

Kommunikationer

Från Nobelberget tar du dig lika lätt till centrala Stockholm som till skärgården. Det finns flera busslinjer, tvärbana, Saltsjöbanan och flertalet cykelvägar. Framöver kommer tunnelbanans blåa linje till Sickla vilket gör dina resealternativ fler och din restid ännu kortare.

Service

Nobelberget är en del av Sickla Köpkvarter med långt över hundratalet koncept för både vardagsärenden och inspiration. Området lockar besökare med, inte bara traditionell handel och service utan även en unik blandning av kultur, kontor, upplevelser och härlig stämning.


Kontakta annonsör
Cecilia Carlstedt
073 920 10 43
cecilia@ccfk.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt Cecilia Carlstedt
073 920 10 43

cecilia@ccfk.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 73 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301783

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Sickla


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning