Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Ritarslingan 22

Butik/Industri/Kontor, 960 m2, Stockholm, Täby

Anpassningsbar lokal på 960 kvm på två plan som passar både butik, kontor, lager och tillverkning. Stora anpassningsmöjligheter för dig som hyresgäst.

Flexibel lokal på 960 kvm i två plan som med anpassning går att utnyttja på flertalet olika sätt beroende på er verksamhet.

Stor glasat entréparti på framsidan vilket ger goda möjligheter för både butik eller kontor. På baksidan av huset finns stort höglager med två stycken lastportar för enkel lastning.

Övervåning som i dagsläget till största delen består av stor öppen yta men som enkelt går att dela upp i flertalet kontor. Våningsplanet nås antingen via trappa eller hissen som finns i lokalen.

Parkeringsmöjligheter finns på framsidan av lokalen.

Omgivning

Närhet till Arninge centrum och stormarknader som Willys, Ica supermarket och Coop forum. Stor variation av företag i området.

Kommunikationer

Arninge försörjs av busstrafik. Planer finns att lägga om en del av Roslagsbanan och anlägga en station vid Arninge. Även motorvägshållplatser för bussarna på E18 i anslutning till den nya stationen planeras.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Johan Persson
010-482 71 08
johan.persson@klovern.se


Kontakt

Johan Persson Johan Persson
010-482 71 08

johan.persson@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 326 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 293639

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Täby


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning