Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Rinkebyvägen 35

Butik/Industri/Lager, 1650 - 5000 m2, Stockholm

Unik möjlighet att skräddarsy lokaler i nyproducerad fastighet, särskilt lämplig för bilförsäljning, intill E18 i Danderyd.

Precis intill E18 i Danderyd kan vi erbjuda ett utmärkt tillfälle för etablering i nybyggda lokaler, som skräddarsys för att passa tillträdande hyresgästs behov. Här finns möjlighet att skapa toppmoderna lokaler för framför allt bilförsäljning.

Tomten, som är obebyggd i dagsläget, omfattar drygt 5 000 kvm och ligger mittemot den nyuppförda tennis- och padelhallen Catella Arena.

Lokalerna och den nya byggnaden utformas givetvis i samråd med tillträdande hyresgäst för att optimeras för den tänkta verksamheten, Lokalytorna kan byggas i ett spann mellan ca 1 650 - 5 000 kvm, med upp till tre våningars höjd, samt garage.

Då tomten ligger i norra delen av Danderyd, i nära anslutning till Täby och Djursholm, så lämpar den sig synnerligen väl för dig som vill nå en mycket köpstark målgrupp. Tomten har även ett bra skyltläge mot intilliggande E18 för dig som vill exponera ditt varumärke mot den vältrafikerade vägen.

Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler i attraktiva Danderyd.

Omgivning

Fastigheten ligger i företagsområdet längs med Rinkebyvägen i Danderyd, som i hög grad präglas av företagande med inriktning mot fordonsindustrin. Här finns bl.a. fordonshallar för välkända aktörer som bl.a. BMW, Audi, Land Rover, Jaguar, Aston Martin m.fl. Längs Rinkebyvägen finns även Shurgard, Marindepån, Danderyds gymnasium, samt den nyöppnade tennis- och padelhallen Catella Arena.

Rinkebyvägen löper parallellt med E18, i norra Danderyd, där det i genomsnitt passerar cirka 70 000 bilar på E18 varje dag, vilket ger fastigheten goda skyltmöjligheter mot den stora mängden förbipasserande fordon.

Planlösning

Den eller de byggnader som uppförs på den 5 058 kvm stora tomten anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst, för att möta dennes önskemål om yteffektiva och moderna lokaler. Här får du andra ord alltså en unik möjlighet att redan från början planera för optimala lokaler som passar din verksamhet och dina behov.

Kommunikationer

Fastigheten nås bekvämt med bil då den ligger ett stenkast från E18 och nås via avfarten vid trafikplats Danderyds kyrka och Danderydsvägen.

Något hundratal meter från fastigheten finns busshållplats som trafikeras av linje 602 (Danderyds sjukhus - Djursholms torg)

Drygt 900 meter från fastigheten finns även Roslagsbanans station Djursholms Ekeby.

Service

Ett hundratal meter från fastigheten finns Danderyd Catering & Gourmet som serverar lunch och erbjuder Catering. I området finns även populära restaurang Östergårds som erbjuder lunch, middag och catering, konferens och festvåning. I närliggande Enebyängens handelsplats finns fler restauranger, samt ett antal butiker med ett brett utbud av varor och tjänster.

Kontakta annonsör
Markus Gahnfelt

markus.gahnfelt@nordicpm.se


Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PMLiknande lediga lokalerHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning