Ranhammarsvägen 20

Butik, 437 m2, Stockholm

Äntligen en ljus lokal på markplan med egen entré, generös takhöjd och industrikänsla. Perfekt för butik/showroom eller kontor!
Nu har vi nöjet att kunna erbjuda Er en välplanerad lokal om 437 m² på markplan och med egen entré/markport (godsmottagning) i Brommastaden. Lokalen är öppen, ljus och ger en härlig känsla av rymd tack vare stora fönsterpartier samt generös takhöjd. Lokalen har en kombination av mötesplatser, mötesrum och varierade arbetsplatser med en flexibilitet som möjliggör plats för många. Mötes- och kontorsrum avgränsas med stora glaspartier mot de gemensamma ytorna. Här finns även ett stort kök, förråd, omklädningsrum med dusch och toaletter. Kontoret är nyligen renoverat och håller en hög modern standard med bl.a installerad kyla.

- Takhöjd om ca 4,5 m samt en markport som är ca 1,8 m hög och ca 2,0 m bred.

- Anpassningsbart efter dina behov.

- Parkeringsmöjligheter intill fastigheten.

- Tillträde kan ges omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakta uthyrningsansvarig för fullständiga hyresuppgifter eller för att boka en visning!

Lokalen kan även tänkas lämpa sig för. Ex. Kombilokal, Lager/logistik, Möteslokal/Mötesyta, Utbildningslokal, Ateljé, Tillverkningslokal, Verksamhetsspecifik lokal etc.

FASTIGHETSINFORMATION
Ett stenkast från Bromma flygplats samt Bromma Blocks och i direkt anslutning till den nya tvärbanan ligger Ericssons gamla instrumentfabrik från 1940-talet. Fastigheten har totalrenoverats vilket har lett till att flertalet förtag har valt att etablera sig här och idag kan vi erbjuda ert företag moderna kontor samt showroom med industrikänsla!

NÄRSERVICE
I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, snabbmatskedja, bageri, gym, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping.

KOMMUNIKATIONER
Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder.

- Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, som är precis bakom fastigheten går bl.a. till Sundbyberg, Solna eller Sickla.

- Även busskommunikationer ligger intill fastigheten med busslinjerna 112, 155 och 156.

- För resande med bil är det nära både E4 och E18.

- Bromma flygplats ligger inom gångavstånd.

OMGIVNING
I Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. Ulvsunda industriområde är en stadsdel och ett industriområde i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Mariehäll, Riksby och Traneberg i Stockholms kommun samt till Solna och Sundbybergs kommuner.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
073-072 26 09
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler